lauantai 12. huhtikuuta 2014

Serkkupojan 3-vuotissynttäreillä

Hillan toinen serkkupoika täytti tiistaina jo kolme ja meidän pesue ajeli juhlistamaan pientä miestä keskiviikkona. Olipa kauniit juhlat ja hyvät tarjoilut. Ja kyllä se vaan on niin, että yksinkertainen on kaunista ja toimii aina. Ei tarvittu mitään valtavaa ilmapallomerta, eikä keksejä ja karkkeja. Kauniit, simppelit koristelut ja sopivasti tarjottavaa. 

Pakko muuten tähän väliin sanoa, että mä yritin parhaani mukaan karsia näitä kuvia, ettei tulisi aiiiivan liian paljoa tähän postaukseen, mutta eh... onhan niitä siinä muutama. ;) Oli vaan niin paljon kaunista kuvattavaa! (Ja toinen huomio; kuvat 4, 6, 7 ja 10 on ottanut siskoni, muut omaa käsialaa.)










Aivan ihania muuten noi siskon tekemät paperikennopallot, eikös olekin? Mun on ehkä aivan pakko kopioda idea ja tehdä niitä Hillan synttäreille! (Oi kyllä, ne on jo kovassa mietinnässä. Alle viisi kuukautta aikaa enää. ;D)





Meitä alkoi mieheni kanssa vähän lapsettaa ja koristeltiin pöydällä ollut tulppanikimppu (eli leikissämme joulukuusi). Synttärisankari leikki tonttua, joka toi meille lahjoja. Niillä lahjoilla me sitten koristeltiin kuusta. Pahoittelut Kaisa, ei kai tulppaanit kärsineet kauheasti? ;)

Hauskat juhlat, ihana piristys arki-iltaan ja todellakin vaihtelua raksailuun!

7 kommenttia :

  1. Repesin viimeisen kuvan kohdalla! :'D Tulppaanit ei kärsiny yhtään, niillä on selkeesti huumorintajua, kun toimivat tyytyväisenä joulukuusena. ;) Kiitos teille ihanille synttärivieraille! <3 Olipa kauniisti kirjotettu postaus Oskun bileistä ja hienoja kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuinkahan hyvin menis kaupaksi "huumorintajuiset tulppaanit" -nimellä kaupattavat kukkaset..? :D Tajusin vasta jälkeenpäin, että mähän lapsenakin koristelin aina kesällä joulukuuseksi sitä äitin isoa limoviikunaa, joten en oo tainnut henkisesti kasvaa päivääkään, hehee.
      Kiitti teille vielä. ♥

      Poista
  2. Voi miten kauniita koristeita <3 Saisitkohan noiden paperikennopallojen ohjeen tänne:)?
    Meilläkin jo kuumeisesti mietitään kesäkuun ekoja synttäreitä, iiihanaa !!

    http://liliesandginger.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä voin vastata Jennin puolesta, että uusimmassa Talo ja Koti -lehdessä oli ohje vastaavalla tyylillä tehtyihin paperipääsiäismuniin ja sovelsin ohjetta tekemällä munan mallisten sijasta pyöreitä. :) Niistä tuli kyllä yllättävän kivoja! Jennihän vois tehdä kuvatutorialin, jos innostuu noiden tekoa kokeileen, vai mitä Jenni? :)

      Poista
    2. Kaisa jo ehtikin kertoilla, mistä idea palloihin tuli. :) Mutta juuri näin olin ajatellut, että kun vaan ehdin niin teen oman ohjepostauksen kuvien kera!

      Poista
  3. Ihania kuvia ja tunnelmia!! Tosi söpö kakku, yksinkertainen todellakin on kaunista. Minunkin piti kysyä paperikennopalloista. Näyttivät tosi kivoilta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katri. :) Kuten jo tuossa ylempänäkin kommentoin, niin yritän väsätä sellaisen kuvatutorialin palloista, ne on nimittäin helppoja tehdä niin niin sööttejä!

      Poista

Kiitos kommenteistanne!

Tämä on hyvän mielen blogi, jossa julkaisen vain viestit, jotka myös pitävät sen sellaisena. :)