torstai 22. elokuuta 2013

Pyörähdys asuntomessuilla

Hupsista, meinasi hautautua luonnoksiin muutama sana ja kuva asuntomessuista. Messut nyt ovat päättyneet jo hyvä tovi sitten, eikä niistä varmaan enää kukaan jaksa kuulla, mutta menkööt! Käväistiin eräänä sunnuntaina asuntomessuilla, sillä olimme saaneet ilmaisliput ja matkaa messuille ei tänä vuonna ollut kovinkaan paljoa. Lisäksi tietysti oli mukava käydä hakemassa vielä vähän uusia ideoita, nyt kun rakentamis- ja sisustusratkaisut ovat erityisen ajankohtaisia.

Kuvia räpsin ihan sieltä täältä, aina kun näkyi jotain kiinnostavaa. En edes viitsi niistä höpöttää sen enempää, katsokaa jos on jotain teitäkin inspiroivaa. ;)


Oma maku on aika varma, tiedämme kyllä jo pitkälti millainen talosta tulee. Silti messut tarjosi meille paljon ja saimme myös hyvää varmistusta ideoihimme. Ihastelimme myös messualueen luonnonmukaisuutta. Viime vuoden asuntomessualue ei puhutellut meitä ollenkaan, liian moderneja taloja aivan liian sliipatuilla pihoilla. Nyt alue oli ihanan luonnonmukainen; paljon suuria puita, etenkin mäntyjä, luonnonkiviä ja kunttaa. Kuntan käyttö oli ihan superhyvä juttu, me tykättiin!

Meille mieluisaa oli myös puu- ja hirsitalojen määrä. Kivi- ja tiilitalot kun eivät ole lainkaan meidän makuun, oli kiva kun messut tarjosi tänä vuonna muutakin. Omaksi lemppariksi kohosi Talvipalatsi, oih ja voih hirsitalon ihanuutta. ♥

Tänään taas iltapäivällä oman talon kimppuun, jotta se vielä jonain päivänä olisi siinä pisteessä, että pääsisi miettimään näitä ihania sisustusjuttujakin...

2 kommenttia :

 1. Vieläkös siellä ollaan yhdessä koossa? :) Joko sultakin lähteiset kyselee, että jokojokojoko? Ai että onkin kiva itse kysyä sitä näin toiselta, hih ;)

  Mä alan jo ainakin olla ihan kypsä tähän vaappumiseen ja joka paikan kolotukseen :D Olisin ihan ready lähtee synnärille, mutta tietenki nyt ne supistukset on vähentyny reilusti, kun niitä sais tulla..pöh. Jännitykseks jää, että meinaako masuasukki poistua tällä menolla kuitenkin vasta lokakuun puolella! Jaiks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, ei olla ei! ♥ Siinä syy blogitauolle. :) Just tuolloin, kun oot kommenttia laittanut, olin synnärillä!

   Mä en oikein ehtinyt tuskastua, kun lähtö tuli niin äkkiä ja AIKAISIN. Viikot oli 37+5 kun vauva syntyi. Joten hurjat tsempit sinne! Kyllä ne päivät vähenee. :)

   Poista

Kiitos kommenteistanne!

Tämä on hyvän mielen blogi, jossa julkaisen vain viestit, jotka myös pitävät sen sellaisena. :)