maanantai 16. joulukuuta 2013

Pullea ballerina

Aikamoista haipakkaa mentiin viime viikko. Kai se on joulun lähestyminen, joka sen sai aikaan. Joululahjoja on vieläkin hankkimatta, vaikka olin useampanakin päivänä jouluostoksilla viime viikolla. Keskiviikkona Hillan toinen mummi otti tytsyn hoitoon, jotta pääsin yksin ostoksille Tampereen keskustaan. Iso kiitos mummille! Huomattavasti helpompaa kiertää kauppoja ilman rattaita, etenkin kun keskiviikkona oli vielä kurja loskakeli. Lisäksi keskustassa on niin paljon rappusia ja ovia esteenä, jos haluaa käydä jossain vähänkin pienemmässä liikkeessä, kauppojen ahtaudesta nyt puhumattakaan.

Hilla oli viihtynyt hyvin mummin ja papan luona, ja luulen tiedän että tunne oli molemminpuoleinen. Ainakaan minulle ei mistään suurista itkuista kerrottu. ;) Kuulemma oli ollut hyväntuulinen tyttö, joka halusi olla sylissä ja tutkailla ympäristöä. Ihanaa, kun tytöllä on niin rakastavat isovanhemmat, kaikki neljä. ♥

Maanantaina oltiin meidän vanhemman kummipojan, eli Hillan serkun 5-vuotissynttäreillä. Aloin aamulla miettiä Hillan synttärivaatteita ja kun mikään ei oikein iskenyt, päätin kävellä kangaskauppaan ja toteuttaa jo pitkään mielessä hautuneen tyllihameidean. Hilla nukahti kävelyreissun aikana rattaisiin ja sain kuin sainkin raahattua tytön rattaineen päivineen rappusia pitkin tänne toiseen kerrokseen niin, ettei hän herännyt. Joten Hipsu parvekkeelle jatkaan unia ja äiti hommiin!



Ihana tutu syntyi! ♥ Meidän muru näytti niin somalta, pullealta ballerinalta! :D Koska tiistaihin saakka sattui olemaan vielä tarjous, kaikki kankaat -20%, käppäilin hakemaan lisää tyllejä ja muita kankaita. Nyt täällä onkin loppuviikon ollut melkoinen ompelupaja.


Torstaina sain rakkaan ystäväni Riikan glögittelemään ja juoruamaan kuulumiset. Riikka toi myös Hillalle joulupaketin ja oon taistellut, etten mene ja avaa sitä jo. ;) Riikalla on niin hyvä maku, että siellä on taatusti jotain ihanaa... Kiitos Riikka vielä kerran Hillan puolesta! ♥

Viikonloppukin oli kiireinen, lauantaina oltiin Hillan kanssa siskoni 30-vuotisbrunssilla. Oli ihana päivä, herkkuja ja rentoa oleilua naisten kesken. Oli kiva tutustua vähän paremmin siskoni kavereihin. Tuollaisia hetkiä pitäisi mahduttaa elämään enemmänkin! Brunssista enemmän juttua ja kuvia ensi kerralla.

Eilinen menikin minulla taas töissä, se oli viimeinen työpäivä sitten tällä erää. Seuraavan kerran töihin... en tiedä! Ensi vuonna varmaan, mutta koska, sitä en osaa sanoa. Nyt palaan siis takaisin ihan täysin kotiäidiksi. Mielelläni olisin kotiäiti ja kotirouva vaikka ehkä koko elämäni, harmi kun siitä maksetaan niin huonosti. ;)

Oikein hyvää viimeistä viikkoa ennen joulua! Hui, kuinka aika on mennytkin nopeasti... minä yritän saada loput lahjat hankittua ilman suurta stressiä, jotta viikonloppuna päästään aloittelemaan joulurauha. ♥

2 kommenttia :

  1. Ihana tyllihame tytöllä, kyllä kelpaa kun on taitava äiti joka voi loihtia mitä vaan ;)
    Voih mäkin jo murehdin töihin paluuta sitten joskus vaikka äitiyslomakin alkaa vasta keväällä :D Lähinnä murehdin sitä että mitäs jos viihdynkin tosi hyvin kotona niin kuin luulen että tulen viihtymään...papereita kun ehtii töissä pyöritellä loppuelämänsä, äitiysloma on kuitenkin sellainen ainutkertainen tilaisuus olla hieman pidempään poissa työelämästä. Harmi tosiaan kun kotonaolosta maksetaan niin huonosti, olin järkyttynyt kun selvittelin jo vähän mitä saisi jos joskus hoitovapaalle jäisi.
    Mukavaa joulun odotusta ja joulua teille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äiti loihtis mielellään enemmänkin kaikkea, kunhan vaan saatais se talo muuttokuntoon, koska siellä on äitille työhuone, jossa on tilaa pitää jatkuvasti esillä ompelukonetta ja saumuria. Samoin sitten saa väliaikaissäilytyksestä iiison kangasvaraston taas käyttöön, niin johan alkaa taas tekeleitä syntyä. ;)

      Hih, tunnistan itseni tuosta murehtimisesta. Minäkin mietin sitä jo ennen kuin se oli ajankohtaista... uskon, että tuut myös viihtymään kotona. Sen verran samankaltainen tunnut olevan kuin mä. ;) Mua surettaa ihan kauheasti, kun tiedän etten mitenkään voi olla sitä kolmea vuotta kotona... Tekee nyt jo pahaa, kun mietin että joudun viemään Hillan hoitoon. No, pitää nyt nauttia ihan täysillä tästä ajasta ja yrittää murehtia vasta sitten, kun se töihinpaluu koittaa. Töissä oli tosiaan kiva käydä, koska Hilla sai olla isänsä kanssa sen aikaa, mutta kyllä mä oon niin elementissäni kotiäitinä. :)

      Oikein ihanaan joulunaikaa myös sinne! ♥

      Poista

Kiitos kommenteistanne!

Tämä on hyvän mielen blogi, jossa julkaisen vain viestit, jotka myös pitävät sen sellaisena. :)