lauantai 15. maaliskuuta 2014

Raksakiire

Huh, kun on ollut blogissa hiljaista! Syitä sille on kolme; rakentaminen, rakentaminen ja rakentaminen. Mies on ollut nyt kaksi viikkoa lomalla ja on vielä ensi viikonkin. Me siis ollaan oltu joka päivä raksalla aamusta iltaan. Apujoukkojakin ollaan saatu nyt melkein joka päivä, niin ihanaa.


Talo on edistynyt tässä parissa viikossa ihan jättiharppauksin. Ihan mieletön vauhti ollut! Katselin tuossa kuvia tammi- ja helmikuulta ja oikeasti hämmästyin; oliko se noin keskeneräinen silloin?

Oon koittanut siellä räpsiä kuviakin, jotta voin jossain vaiheessa taas päivittää teillekin tilannetta. Muutenkin olisi hirveästi asiaa, mm. Hillan puolivuotiskuulumiset, sisustusjuttuja, lastenvaatejuttuja, haasteita, käsitöitä, synttärijuhlakuvia... Palaan blogiin viimeistään viikon päästä, kun miehen loma on vietetty ja saatan ehkä jonain päivänä olla ihan vaan kotona ja näin ollen ehdin päikkäriaikaan istahtaa koneellekin. 


Nyt kuitenkin, lauantaiaamun ratoksi rakentaan! Kuvat ei liity tähän nyt mitenkään, mutta Hilla toivottaa neilikkakimpun kanssa kamalasta takatalvesta huolimatta ihanaa kevättä. :)

4 kommenttia :

 1. Mukava kuulla, että teidän talonrakennus edistyy huimaa tahtia! :) Ymmärtäähän sen, että kiireen keskellä on muutakin tekemistä kuin päivittää blogia. Olisi mukava kuulla mitä teille kuuluu, kuinka Hillan soseiden maistelu on alkanut jne. kun ehdit :) Anniina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Hillan uusista ruokajutuista pitääkin kirjoitella... voi että on paljon asiaa! Palaan ensi viikolla postausten parissa takaisin. :)

   Poista
 2. Onpa somia kuvia! :) Ja ihanaa, että taloprojekti edistyy huimaa vauhtia, tuntuu varmaan hienolta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri! Kyllä, nyt on taas sellainen olo että kai sitä joskus pääsee muuttaankin uuteen kotiin, vaikka välillä epätoivo meinaa iskeä. ;)

   Poista

Kiitos kommenteistanne!

Tämä on hyvän mielen blogi, jossa julkaisen vain viestit, jotka myös pitävät sen sellaisena. :)