maanantai 24. maaliskuuta 2014

Täällä taas

Miehen kolmen viikon loma se vaan hujahti ja tänään on arki alkanut. Toisaalta, tänään on rennoin päivä pitkään aikaan. ;) Puhuttiin eilen illalla molemmat, kuinka nyt on mehut ihan loppu. Molemmat on henkisesti ja fyysisesti tosi väsyneitä. Miehellä ei ole tänä vuonna (!) ollut vielä yhtään päivää ilman omia töitä, rakentamista tai salibandypelejä. Kroppa ei siis ole saanut yhtään vapaapäivää. Itselläni on ollut ns. vapaita, mutta jatkuva yöheräily verottaa ja tuntuu että sitä toimii vähän kuin jollain säästöliekillä. Kummasti tosin lisävirtaa antaa raksaamisen edistyminen, meillä on molemmilla niin järjetön halu päästä muuttamaan, että tuntuu että sitä tekee ihan mitä vaan sen takia. Jos olisimme lapsettomia, rakentaisimme taatusti öisinkin. Nyt tuo pieni rakas vähän hidastaa tahtia, mutta se lienee ymmärrettävää.Nyt tuntuu suorastaan omituiselta, mies lähti aamulla töihin ja Hillakin meni jo ennen yhdeksää päiväunille (syystä että aamut alkaa nykyään 6-7 aikaan). Ennen päikkäreitä sain jo siivoiltua mukavasti, joten nyt on muutama tunti aika leppoisaa aikaa. Täytyy pikaisesti tiskata ja imuroida, niin sitten ehkä ehtii hetken lepäämään.

Hilla sairasti viikko sitten vesirokon ja varmaan siitä johtuen oli pari aika mielenkiintoista yötä. Ei nukuttu paljoa, mutta niin vaan mentiin aamusta rakentaan. Näppylät taisi kutittaa tyttöä, joka hyöri ja pyöri niin ettei uni tullut. Nyt on näpyt jo kuivumaan päin, mielestäni oli aika helppo rokko. Lämpöä taisi olla yhtenä iltana, mutta eipä sitten muuta. Ruoka maistui ja Hilla oli oma iloinen itsensä suurimman osan ajasta. 


Muutamia postaustoiveitakin tuli tässä hiljaisen ajan aikana, ja itselläkin on monta juttua mielessä, mistä pitäisi kirjoittaa. Kiitos myös mukavista kommenteista, oli kiva huomata että ootte siellä vaikka pientä taukoa pidinkin. Kirjoitelkaa toki, jos on vielä mielessä jotain. Eiköhän tämä tästä taas, kun vauhtiin pääsee... :)

Ihanan aurinkoista kevätviikkoa teille! Nyt näytti kymmenen päivän sääennuste siltä, että uskon ettei talvikelit enää palaa. Mies meinasi kohta vaihtaa autoihin kesärenkaan ja itse ajattelin pestä toppavaatteita ja pakata niitä kellariin odottamaan muuttoa. Seuraavan kerran ne kaivetaan esiin uudessa kodissa. ♥ 

2 kommenttia :

Kiitos kommenteistanne!

Tämä on hyvän mielen blogi, jossa julkaisen vain viestit, jotka myös pitävät sen sellaisena. :)