lauantai 20. syyskuuta 2014

Kotona
Täällä on niin hyvä olla.

Ei muuta. 

5 kommenttia :

 1. Kaunista, kaunista <3 Mä oon iskenyt silmäni tohon samaiseen salmiakkikuvioituun tapettiin:) Haluisin sitä uuden kodin makkariin yhdelle seinälle. Mies ei oo vielä ihan vakuuttunut, mutta jatkan työstöä;) Missä teillä on sitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3 Tapetti on Hillan huoneessa, yksi seinä myös. Mä oon niin tykästynyt siihen, että harkitsen että tapetoisin sillä myös yhden seinän ompeluhuoneesta. Se on Hillan huoneen vieressä, tai tällä hetkellä itseasiassa samaa tilaa, kun välistä puuttuu kaapit, joista rakennetaan "väliseinä". Mutta joo, peukut tapetille! :) Se oli muuten helppo tapetoitavakin, jos vertaan meidän alakerran työhuoneessa olevaan.

   Poista
 2. Yllensä tykkään kannustaloista, mutta tämä on kyllä makuuni liian pelkistetty.

  VastaaPoista
 3. Oi mahtavaa, sittenhän me ollaan onnistuttu, sillä pelkistettyä ollaan yritettykin tehdä. :) Tavarapaljous, värit, romantiikka...ei yhtään meidän makuun. Tykkäisin vieläkin eleettömämmästä, mutta väkisin sitä elämää lapsiperheessä näkyy. Tosin meillä on yli puolet tavaroista purkamatta, joten saa nähdä pysyykö yhtä ihanan simppeli ilme kun asetutaan kunnolla.

  Tykkäätkö myös Kannustalon Ladon ja Harmajan tyyleistä, nehän on vieläkin pelkistetympiä? ;) Kannustaloja on kuule niin monta erilaista kuin on asukkaitakin.

  VastaaPoista
 4. Ihana koti teillä! :) Paljon juttuja jotka haluaisin omaan kotiini, sitten kun joku päivä sellainen haave pystytään toteuttamaan. Seuraan blogeja blogilistan kautta, tätä sinun blogiasi ei taida sieltä löytyä?

  Oletko ajatellut avata yhtään budjettia mikä teillä oli tässä taloprojektissa? Mitkä olivat suurimpia menoeriä? Ja menikö kaikki suunnitelmien mukaan vai tuliko isoja yllätyksiä?

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne!

Tämä on hyvän mielen blogi, jossa julkaisen vain viestit, jotka myös pitävät sen sellaisena. :)