sunnuntai 23. marraskuuta 2014

@puolimatkassa

Sellainen pikainen huikkaus tähän sunnuntai-iltaan, että jos ja kun täällä blogissa meinaa aina välillä arjen keskellä olla hiljaista, niin meidän kuulumisia voi nykyään seurailla myös Instagramissa, johon tulee varmaan päiviteltyä kuvia ahkerammin. Yritän ehtiä laittaa suoran linkin sinne tuohon blogin sivupalkkiin ensi viikon aikana. 

Vitsit mä niin tykkään, kun monesti räpsin kuvia mitkä jää postaamatta blogiin kun ei sitten jaksa kirjoittaa tai yksi kuva on vähän irrallinen ja niin edelleen... Siispä Instagram on ihan omiaan mulle!


#nähdäänsiellä #yritänopetella #kivaaalkavaaviikkoa

4 kommenttia :

  1. Oi kivaa! Olenkin etsiskellyt, jospa löytäisin instagram-tunnuksiasi täältä ja nyt toiveeseeni vastattiin :D Niin kauniita kuvia täällä aina postauksesta toiseen, joten mukava päästä ihailemaan otoksisi myös ig:n puolella! Mukavaa viikkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva että joku on odottanut! Ja kiitos. ♥ Vähän huomaa että oon hurahtanut uuteen ja ihmeelliseen, ei meinaa löytää aikaa kirjoittaa postausta mutta Instaan kyllä pystyy lisäileen kuvia..hih. ;) Ihanaa loppuviikko sulle!

      Poista

Kiitos kommenteistanne!

Tämä on hyvän mielen blogi, jossa julkaisen vain viestit, jotka myös pitävät sen sellaisena. :)