torstai 10. lokakuuta 2013

Katsaus Ikean jouluun

Pettymys. Iso pettymys!

Itse asiassa kävimme äidin kanssa Ikeassa pari viikkoa sitten ja siellä juuri rakennettiin joulutoria. Silloin jo vähän pettyneenä katselin, mitä oli esillä. Ajattelin kuitenkin, että aina siellä on ollut sen verran erilaisia teemoja ja tyylejä, että on löytynyt melkein jokaiselle jotain. Että ehkä esillä oli vasta ne minun silmääni tylsimmät jutut.

Nyt sitten oli nettiin tullut jouluosio ja pöh, ei juurikaan mitään minua innostavaa. Liikaa kiiltoa, liikaa väriä. Perinteisen tyyliset jututkaan eivät kolahtaneet. Harmittaa! Vaikka ei sillä, että minun tarvitsisi yhtään joulujuttua oikeasti hankkia. Tänä jouluna kun ei edes päästä vielä uuteen kotiin, on joulun esillelaitto vähän rajallista täällä yksiössä.


Kollaasissa ne muutamat harvat jutut, joista pidän. Näissäkään ei ole yhtään "must have" -tuotetta. Koristetyyny on suloinen ja muuten ehkä ostamisen arvoinen, mutta materiaali ei tyydytä. Enimmäkseen akryylia ja polyesteria, vain 27% villaa. Ei kiitos, en halua enää yhtäkään keinokuituista nyppyyntyjää tähän talouteen! Jokunen vuosi sitten alkanut keinokuitulakko on muuten hyvin pitänyt, sen jälkeen en ole tainnut ostaa kotiin muita kuin luonnonkuiduista valmistettuja tekstiilejä. Eläköön puuvilla, villa ja pellava!

Ulkovalosarjaköynnös näyttää ihan kivalta, se täytyisi vaan nähdä livenä. Sitä voisi miettiä parvekkeelle ja seuraavina vuosina sitten terassille. Olkipukkia olen halunnut jo parina jouluna, niin ihanan vanhanaikainen! Näen jo, kuinka se sopii vuoden päästä uuden talon moderniin ilmeeseen. Jotain uutta, jotain vanhaa - siinä meidän linja uuteen kotiin.

Yleensä muuten olen innostunut viimeistään paketointitarvikkeista. Ikeassa on ollut kivoja papereita ja nauhoja. Nyt ei nekään iskeneet, ainakaan netin välityksellä! Melkoista.
Jos asuisimme jo omakotitalossa, ostaihin ehkä nämä suloiset sienikoristeet. Ne pääsisisi tyttären huoneeseen. Taidan kuitenkin jättää ne kauppaan, kun ei niille nyt ole tilaa.

Että sellaista, jos tänä vuonna menen vielä kunnolla katsastamaan Ikean joulutorin myymälään, niin halvalla taidan päästä. Ehkä ihan hyvä niin! ;)

Kuvat täältä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistanne!

Tämä on hyvän mielen blogi, jossa julkaisen vain viestit, jotka myös pitävät sen sellaisena. :)