keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Ristiäiset lähestyvät

Aurinkoista keskiviikkoa!Aivan ihana syyspäivä ulkona, olettehan muistaneet ulkoilla jos on mahdollisuus siihen? Me käytiin tytön kanssa ulkona kävelyllä ja samalla poikettiin muutamassa kaupassa. Löysin vihdoin vaatteet ristiäisiin, jee! Ei niistä nyt vielä mitään paniikkia tullut, onhan tässä aikaa. ;) Ristiäisiä vietämme siis 27.10., ihanaa kun voi sitten vihdon puhua tytöstä yleisestä oikealla nimellään. Nimi, johon päädyimme, oli ihan ykkösehdokas jo ennen kuin aloimme yrittämään lasta. Raskausaikana puhuimme vauvasta sillä nimellä, vaikka emme sukupuolta tienneet. Jotenkin vaan oli sellainen tunne, että mahassani majaili tyttö.

Nimi on ollut kaikille salaisuus ja sellaisena pysyykin ristiäisiin asti. Vaikka kenenkään mielipiteellä ei ole väliä ja meidän mielestämme nimi on juuri paras mahdollinen minille, jännittää minua kieltämättä vähän muiden reaktiot, kun pappi paljastaa nimen. :)

Tämän päiväisellä reissulla löytyi myös oikeanlaiset kirjekuoret kutsukorteille, ne lähtee siis postiin huomenna. Huh! Mukaan lähti myös Kappahlin alesta hieman vaatteita tytölle...taas. Oon vaan niin rakastunut Newbie-mallistoon, enkä voi vastustaa niitä etenkään ale-rekissä. Vielä tämän päivän ajan siellä sai kanta-asiakastarjouksena -20% jo alennetuista hinnoista! Tein ihania löytöjä, muutaman vähän jo isommankin koon, mm. ihanan mekon ensi kesäksi. Iskeekö Newbiet muuten teihin?

Meille on illalla tulossa vieraita, joten nyt pitänee hyödyntää tytön päiväuniaika siivoiluun ja ajattelin vielä ehtiä leipoa kauraomenapaistoksen ja pikkusuolaista tarjottavaakin.

Kuullaan taas! :)

8 kommenttia :

 1. Ihanat te <3

  Täälläkin odotetaan jännityksellä ristiäisiä! :) Meillä ne on 2.11., ja myöskin pidetään nimi siihen asti salassa. Vaikka vaikeeta meinaa ollakin, kun kotona tyttöä kutsutaan jo omalla nimellään - vielä kun osaisi olla reilut pari viikkoa sitä lipsauttamatta muille! Mä oon niin huono salailemaan tämmösiä asioita, mutta nyt on kova yritys pysyä kerrankin lujana, hah. Ristiäisvaatteet on vielä molempien osalta auki, tytölle oon pari mekkovaihtoehtoo tilannut kyllä netistä, mutta oma pukeutuminen onkin sitten asia erikseen, hitto. En oo vielä päässyt kunnolla kaupoillekaan, kun en vieläkään pysty pitkiä aikoja kävelemään, mutta jospa tässä vielä joku vaihtoehto tulisi vastaan..ettei äipän tarvi jätesäkissä olla ;)

  Ja voi newbiet<3 Ne on kyllä niin ihania! Voisin ottaa koko malliston kotiin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos aina yhtä ihana Annie. ♥

   Voi teilläkin on sitten jo kohta ristiäiset! Vietättekö niitä kotona? Vielähän on hyvin aikaa löytää asu! Mä löysin kyllä kaikkia ihan kivoja ja ennestäänkin olisi itsellä ollut hyviä mekkoja, mutta halusin löytää sellaisen, missä on helppo imettää. Onneksi tärppäs, oon tyytyväinen. Pidän peukkuja että löydät myös stressittömästi kivan asun, sekä itselle että tytölle. :)

   Mulla on tytölle mekko ja sukkikset katsottuna, en malta odottaa että pääsee pukeen ne! Kokeiltiin myös kastemekkoa maanantaina, tuli jotenkin sama fiilis kun itselle silloin kun sovitin hääpukua ennen häitä. :D

   Poista
 2. Toivottavasti nimenpaljastus (ainakin etu) tapahtuu myös täällä blogin puolella. Jännityksellä odotetaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit, kun sitä just oon pohtinut! :) Että paljastaako vai ei. Pitää varmaan kysyä tuon miehen mielipidettä asiaan. :)

   Poista
 3. Voi ihania kuvia <3 Ymmärrän hyvin tuon nimen salailun, meillä on myös ristiäiset 27 lokakuuta, ja sukulaiset ja ystävät utelevat aivan nimeä :D Useasti olen meinannut vahingossa sanoa! Olen itsekin ihastunut newbie-mallistoon :) Meillä on varmaan eniten niitä kaapissa :D. Tänäänkin puin vauvalle neuvolaan ihanan villapuvun <3 Miten teidän pikkuinen on lähtenyt kasvamaan? Täällä vauvalle on tullut jo 8 cm ja reilu 1,6 kiloa lisää :) Kirjoittelinkin aikaisemmin sulle, kun vauvamme ovat syntyneet samoihin aikoihin vähän etuajassa. Anniina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla susta, toki muistan kun kirjoittelit! :) Onpa hauska sattuma, että meillä on ristiäisetkin samana päivänä! Jokos siellä on valmistelut hyvällä mallilla?
   Meillä oli tiistaina 6vko neuvola, tyttö oli 3680g ja 51,7cm. Kasvua siis 1,3kg ja 4cm. Ei siis ihan vauhdikasta kun siellä. :) Mutta niin ne meidät tytöt vaan kasvaa. :') ♥

   Poista
  2. Kyllä täällä on mietittynä tarjoilut ja siivoiluja on tehty, koska juhlat ovat meillä kotona. Paljon on vielä hommaa, mutta onneksi on perheet jotka ovat avuksi! On kyllä hauska yhteensattuma, että ristiäiset ovat samana päivänä, jos nimi on kuitenkin eri! :D

   Poista
  3. Sepäs vasta oliskin jo ihmeellistä, jos vielä sama nimikin sattuis! Saas nähdä miten käy. ;)

   Poista

Kiitos kommenteistanne!

Tämä on hyvän mielen blogi, jossa julkaisen vain viestit, jotka myös pitävät sen sellaisena. :)