perjantai 22. marraskuuta 2013

Kotikuvia

Meillä kävi tänään aamupäivällä mahdollinen seuraava vuokralainen katsomassa tätä asuntoa. Ja ei, talo ei todellakaan ole lähellekään muuttokunnossa ja saamme asua tässä yksiössä niin kauan kuin tarvitsee. Katsojalla ei ole käsittääkseni kiire asunnon kanssa, mutta kävi nyt katsomassa että olisiko tämä hyvä hänelle, sitten kun meiltä vapautuu.






Vieraita varten tuli vähän siivoiltua, joten innostuin vähän kuvailemaan kotiakin. Näiden seinien sisällä ei vaan ole kovin montaa nurkkaa, jota kuvata. ;) Mutta ai että, mun sisustusjalkaa vipattaa! Eli siis sormet syyhyää! Mitä vielä? Muita hyviä ilmauksia? Joku voisi pitää ihan pöhkönä, kun täällä somistelen ja järjestelen tätä pientä kotia. Etenkin, kun kovaan ääneen keväällä julistin, että vuokrataan vaan joku yksiö raksa-ajaksi, eikä sitä sitten laiteta mitenkään. Emmekä panosta siihen. No joo, ei nyt sinänsä ollakaan panostettu, mutta kyllä mä täällä harva se päivä vähän sisustelen.



Aiemmin tällä viikolla mulla välähti! Syöttäessä Hillaa katselin tuttuun tapaan ympärille ja mietin, että mitähän uutta kivaa sitä keksisi... Ruokapöytä! Olen kaivannut ihan uskomattoman paljon ruokapöytää näiden seitsemän kuukauden aikan ja vihdoin keksin, kuinka se tänne saadaan järkevästi. Puoli päivää suostuttelin miestä ja esittelin paperille piirtämääni uutta järjestystä. Illalla mies tuli raksalta kotiin ruokapöytä kainalossa. 

Nyt näyttää kivalta ja aivan ihanaa taas syödä pöydän ääressä! Samoin raksapapereita on paaaljon mukavampi pyöritellä pöydän päällä, kuin lattialla tai sängyssä tai sohvapöydällä. Lupasin miehelle, että tämä on viimeinen huonekalujen paikkojen vaihtelu tässä yksiössä. Vain pienet muutokset on sallittuja, koska nyt pitää ihan tosissaan keskittää kaikki energia talon rakentamiseen.


Ylläolevan kuvan villaiseen pakettiin kääritty tapaus nukkuu tapansa mukaan parvekkeella. Yleensä päikkäriaika menee itselläni siivotessa, pyykätessä ja tiskatessa, mutta koska kaikki sellainen on tältä päivältä jo tehty, taidan ryhtyä leipomishommiin. Tein eilen piparkakkutaikinan jääkaappiin maustumaan, joten nyt olisi hyvä hetki leipoa vuoden ekat piparit.

 Joko te olette leiponeet pipareita?

13 kommenttia :

  1. Voi että on ihana pieni koti (: Ja miten söpötti tuo Hillan koppa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana sana, söpötti! :D Sen oli tarkotus tulla roikkuun katosta, mutta siinä poraamisessa oli sitten yhtä ja toista tapahtumaa kiitos hyvin rautaisan katon, joten lopulta se on vaan ihan noin. Se on kyllä ihan mun lempparivauvanjuttu. ♥

      Poista
  2. Ihanan tunnelmallisia kuvia! :) Mulla on sulle blogissa haaste.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Tartun haasteeseen, kunhan keksin ensin itsestäni 11 edes hitusen mielekästä asiaa... ;)

      Poista
  3. Ihana nimi Hilla :).Tuntuu itsestä, että kun pikkuinen on päiväunilla, aika menee pyykkiä pestessä ja siivotessa. Pitää sitä osata välillä rauhoittuakin, joulukoristeet ja -tunnelma tuntuvat vaikuttavan ainakin minuun! Sulla löytyy intoa leipomiseen! :) Anniina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Ja hei tosi kiva taas kuulla susta, mietin tuossa yksi päivä, että minkähän nimen teidän pikkuinen sai...? Ei ilmeisesti tullut sentään sama nimi, vaikka muuten onkin samankaltaiset tytöt. ;)
      Mä oon nyt koittanut niin, että heti kun tyttö menee unille, teen vauhdilla kaikki pakolliset kotihommat, jotta jäisi sitten aikaa rentoutua siistissä kodissa. Toimii! ;)

      Poista
  4. Joo on ollut niin kiirettä ettei ole ehtinyt kommentoimaan :). Meidän tytön nimeksi tuli Minea. Eri nimi sentään tytöillä :D Jahas, pikkuinen heräisi päikkäreiltä! Anniina

    VastaaPoista
  5. Niin upeita kuvia kyllä <3 Miten sä oikein käsittelet noi, ihana fiilis tulee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. <3 Yleensä lisään pelkästään läpinäkyvyyttä, joskus sitten vähennän väriä ja kirkastan kuvaa. Sorrun kyllä varmaan liikakäsittelyyn joskus... :D

      Poista
  6. Luin sun elämää hirsimäessä blogiasi ja eilen löysin ihan sattumalta tänne. Ihanaa,kun kirjoitat jälleen ja onnea teille kauniista tyttärestä<3 mistä tuo Hillan korisänky on? Se on suloinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpas hauska kuulla! Kiva kun löysit tännekin seuraamaan. :) Ja kiitos. ♥ Sänky on vaaanha, mun mummilasta peräisin oleva pärekori. Oikea aarre siis! :)

      Poista

Kiitos kommenteistanne!

Tämä on hyvän mielen blogi, jossa julkaisen vain viestit, jotka myös pitävät sen sellaisena. :)