keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Rakkauden juhla

Viime viikonloppuna juhlittiin meidän rakkaan ystäväpariskunnan ja samalla toisen kummipojan vanhempien häitä. Suloinen pariskunta aloitti vihdoin (!!) avioliiton ihanan taipaleen kymmenen vuoden yhteiselon jälkeen. Ihan tajuttoman upea pari ja ihan oikeasti häikäisevän upea miljöö häille.






Pari vihittiin juhlapaikan rannassa, jossa ei hyytävän kylmä tuulikaan sotkenut tunnelmaa. Morsian säteili, sulhanen näytti onnelliselta ja jotenkin tulevasta vaimostaan ylpeältä. Meille tuli mieheni kanssa niin nostalginen olo, kun virsi, joka vihkimisen aikana laulettiin, oli sama kuin meidän omissa häissä. ♥



En taas malttanut olla kuvailematta, kun kaikkialla oli niin kaunista... Ja kuten muutaman viikon takaisissa häissäkin, otin taas Hillasta vähän kuvia. No kun tyttö oli niin söpönä ja puitteet kohdillaan! Saatiinpa muutama perhepotrettikin kun eräs aurinkoinen ja säteilevä tuleva äippä tarjoutui räpsimään meistä kuvia. (Terkkuja!)

Olipa muuten ihanaa, kun Hilla nukahti ruuan jälkeen ulos rattaisiin alkuillan torkuille. Meillä oli itkuhälytin mukana, joten voitiin huoletta viettää aikaa kahden. Käveltiin juhlapaikan rantaan ihailemaan kaunista kesäaurinkoa ja seurusteltiin rauhassa muiden vieraiden kanssa. Hilla antoi kivasti äidille ja isille ns. omaa aikaa. :) Täytyy kyllä kehua tyttöä, joka oli aivan superkiltisti koko ajan. Rauhallinen ja iloinen, sai olla tyttärestä ylpeä. 

Rento ilta, josta jäi niin kauniit muistot loppuiäksi.

Vielä kerran sydämelliset onnittelut U & T! ♥

7 kommenttia :

  1. Ihania kuvia ja niin suloinen Hilla. <3 Häät on kyllä niin ihania juhlia! :)
    - Kata

    VastaaPoista
  2. Kannattaisiko miettiä vielä lapsesi kuvien julkaisemista blogissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen miettinyt asian loppuun asti, kiitos vaan huolenpidosta. :)

      Poista
  3. Teidän Hilla on kyllä aivan supersuloinen, ja sun blogia on niin kiva tulla aina lukemaan, kiitos tästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju, olipas ihanan piristävä kommentti harmaaseen maanantaiaamupäivään! :)

      Poista
  4. Heippa! Kiitos terveisistä ja ihanista sanoista! Vasta nyt muistin etten vielä laittanutkaan sulle takaisin päin kommenttia, vaikka tarkoitukseni oli jo aikaisemmin. :) Oli kyllä ihanat juhlat ja hyvää seuraa! :D Teidän tuleva koti näyttää upealta ja on kiva seurata täältä sen valmistumista. Se on kyllä jo hienossa vaiheessa, muuttohan on jo aivan pian! Minustakin on ihanaa kun tuli elokuu ja syksy lähestyy! :D Vaikka pidän kyllä myös kesästä. Toivottavasti nähtäisiin taas pian! Terveisin, Sara

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne!

Tämä on hyvän mielen blogi, jossa julkaisen vain viestit, jotka myös pitävät sen sellaisena. :)