torstai 9. lokakuuta 2014

Minä ♥ Syksy




Syksy on antanut parastaan. Mä niin rakastan tätä vuodenaikaa! Olo on paljon kevyempi ja raikkaampi kuin kesällä. Toki kesässäkin on puolensa, niin kuin kaikissa vuodenajoissa. Mutta joka aamu huomaan hymyileväni, kun nautin niin paljon tästä. On jollain tavalla satumainen olo, kun aamuvarhaisella astelee narisevia rappusia alakertaan ja on vähän viileää. Nappaan korista villasukat jalkaan, sytytän muutaman kynttilät ja laitan tunnelmavaloja palamaan. Hieman raotan myös ruokailutilan kaihtimia ja nautin, kun ulkona on sysipimeää vielä siihen aikaan.

Minulla on Spotifyssa ihan oma kansio syysfiiliksen musiikille, se on vähän melankolista. Enimmäkseen Vesa-Matti Loiria ja Coldplaytä, ne kuuluu mulla aina etenkin syksyyn. Lisäksi tiettyjä yksittäisiä kappaleita eri artisteilta, samat on olleet suosikkeja jo useita vuosia. Näitä laitan heti aamusta soimaan, ihanaa taustamusiikkia aamupalapöytään. 

Rakastan sekä sateisia myrskypäiviä että kuulaan aurinkoisia syyspäiviä. Niissä on molemmissa ihan oma tunnelmansa. Sadepäivinä parasta on käpertyä sisälle ja kuunnella ropinaa. Jos vielä sataa kunnolla vinoon niin, että pisarat hakkaa ikkunoihin, ai että. On myös ihanaa istua sohvalla ja tuijottaa takapihan koivua, joka heiluu kovan tuulen riepoitellessa sitä.

Aurinkoisina syyspäivinä sitten ulkoillaan sadepäivienkin edestä. Nyt kun seurana on ihana taapero, on ulkoilukin paljon hauskempaa kuin ihan vauvan kanssa. Viime aikoina ollaan otettu kävelykärry mukaan ja lähdetty kävelyille. Tyttö jaksaa kärryn kanssa kävellä aika pitkiäkin matkoja. Välillä pysähdytään, kun ohi ajaa auuu-to. Sitten huomaan tytön tuijottavan vielä sinnitteleviä saunakukkia - puppa. On liikuttavaa, kuinka paljon ihmeteltävää pienellä ihmisellä riittää.

Nyt odotan jo aika innolla, minä aamuna kaihtimia raottaessa maan on peittänyt kaunis valkoinen lumipeite. Siinä sitä onkin pienellä tytöllä taas lisää ihmeteltävää...

5 kommenttia :

  1. Voi että sun kuvat on aina niin kauniita! Taitava kuvaaja <3 Syksy on kyllä ihanaa aikaa, mutta olen jouluihminen henkeen ja vereen. Marraskuussa voi ruveta jo fiilistelemään joulua;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh, kiitos. ♥ Joskus kuvat onnistuu, joskus ei. Täällä hei myös ihan todellinen jouluihminen! Surkeena kotiuduin tänään kaupasta, kun ei vielä löytynyt glögiä. Mulla alkaa glögikausi aina lokakuussa. Ja jos totta puhutaan, niin oon jo alkanut fiilistellä joulua viime kuussa... se lähtee Pinterestissä joulukuvien selailulla, sit oon jo pariin kertaan käynyt kurkkimassa joulukoristelaatikkoa, suunnitellut ruokalistaa, kuusen paikkaa jne. Kaivelin myös ruukkuvarastojani, että onko tarpeeksi asioita hyasinteille kun on nyt niin iso koti verrattuna aiempaan niin niitäkin tarvii ostaa moninkertainen määrä. Heh, paperitähdet ripustin jo ikkunoille. :D

      Aivan ihanaa että saadaan molemmat viettää ensi joulu uusissa kodeissamme! ♥

      Poista
    2. Hih ehkä mäkin voin sitten jo pikkuhiljaa ruveta kääntämään ajatusta jouluun;) Muutama paketti on kyllä jo hankittu, heh!

      Poista
  2. Hei toi on ihan parasta, kun sadepisarat ropisee ikkunaan!! :) Ihanaa, kun joku osaa noin täysillä iloita syksystä ja hehkuttaa sitä, kun pääsääntöisesti monelle muulle se taitaa olla aika inhokkivuodenaika. :) Oma suosikkivuodenaikani taitaa olla kevät. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, mä kyllä rakastan kevättäkin... ja talvea. Kesäkin on joskus ihan kiva. :D Ehkä mä vaan rakastan elämää? Ja vuodenaikojen vaihtelua! ;) ♥

      Poista

Kiitos kommenteistanne!

Tämä on hyvän mielen blogi, jossa julkaisen vain viestit, jotka myös pitävät sen sellaisena. :)