sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Asiaa ruokalapusta

Posti toi viime viikolla mukanaan Hillalle pienen paketin, kun H&M:n tilaukseni saapui. Ilmaiset postikulut innosti tilaamaan pieniä juttuja, itseasiassa pariinkin kertaan... Itselleni paketeissa oli muutama paita alesta ja pitsinen tuubitoppi uutuuksien puolelta. Näen sen jo sieluni silmin kesällä farkkushortsien kanssa. Jännää pukeutua kesävaatteisiin ilman raskausmahaa, viime kesän pukeutuminen kun meni täysin ison pötsin ehdoilla. :) Tuntuu myös, kuin olisi saanut enemmän uutuuksia vaatehuoneeseen, kun on paljon vaatteita mitä ei voinut viime kesänä käyttää. Jännää!

Mutta niin, se Hillan juttu. Ruokalappu! Aika ihana sellainen. Enää reilu kuukausi, niin meidän vauva täyttää puoli vuotta (apua!) ja alkaa maistella soseita. Jännittääkö soseiden aloitus kaikkia äitejä näin paljon vai oonko mä vaan jotenkin outo? Oon jo katsonut kalenterista päivää aloitukselle... mietinnän alla on, että onko se tasan 6 kk-päivä (4.3.) vaiko ehkä jo 2. maaliskuuta, laskiaissunnuntain kunniaksi. Heh, on se hyvä että elämä on sillä mallilla, että suurimmat "ongelmat" on tätä luokkaa. ;)Lusikoita Hillalla on jo ihan mukavasti, mutta havahduin Hennesin uudet ruokalaput nähdessäni, että niitähän puuttuu. Äitiyspakkauksessa tuli yksi, mutta sen värit on aika tunkkaiset ja melko retrot omaan makuuni, etten tiedä tuleeko sitä käytettyä. Ehkä teen sille, kuten suurelle osalle äitiyspakkauksen vaatteista: vein ne vanhemmilleni. Meidän tulee käytyä siellä jonkin verran myös yökylässä ja on hyvä pitää muutamia mummilavaravaatteita. Ehkä mummilaan voisi viedä myös ruokalapun, niin ei tarvi ottaa aina mukaan. :)

Mutta joo, nyt on siis yksi söpöliinilappu ainakin, vähän mietin myös sen kameralapun tilaamista. Ja toisaalta, näitä on niin helppo ommella itse, että taidan metsästää vähän jotain nättejä pintakäsiteltyjä kankaita ja tehdä niistä muutaman. Ei niitä toki nyt kauhean montaa tarvita, mutta sotkua taatusti tulee, eikä meillä pyykkikone pyöri päivittäin enkä suostu pesemään vajaita koneellisia.

Kuva: täältä

5 kommenttia :

 1. No hei arvaa onko täällä kääk kun meillä neiti syö korviketta jolloin kiinteitä suositellaan aloittamaan jo 4kk iässä eli ihan pian meillä - huhuiiii... Meillä siis myöskin ruokalappu metsästyksen alla - ja vauvauintiuikkarit ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apuaa, eiks ookin jotenkin jännää, kun justhan ne syntyi ja nyt pitäisi miettiä jo ihan ruokia maidon lisäksi? Ja harrastuksiakin! Meidän vauvat on jo isoja, näin äkkiä. :') ♥

   Poista
 2. Tooosi suloinen ruokalappu! Kannattaa hankkia myös sellainen, missä on kaukalo. Säästyy pahimmilta sotkuilta;)

  Mun blogista löytyy sulle haaste, käy kurkkaamassa
  http://liliesandginger.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voipi olla, että sellaisellekin tulee vielä käyttöä. :P
   Kiitos haasteesta, täytyykin toteuttaa se pian etten unohda, kuten olen tehnyt nyt jo muutamalle haasteelle, hups... tahdon tehdä myös sen isi/äiti valitsee -jutun. :)

   Poista

Kiitos kommenteistanne!

Tämä on hyvän mielen blogi, jossa julkaisen vain viestit, jotka myös pitävät sen sellaisena. :)