maanantai 10. helmikuuta 2014

Vähän kuulumisia pienen tauon jälkeen

Hui kamalaa, mullahan tuli yli viikon postaustauko ihan vahingossa! Asiaa olisi ihan kauheasti, oon luonnosvihkoon kirjoitellut pitkän listan juttuaiheita mutta nyt on ollut niin kiireistä, etten muista koska viimeksi olisi ollut näin. Viime viikolla olin päivällä kotona vaan maanantaina, mutta sekin meni pyykätesssä ja siivotessa, kunnes miehen tultua töistä kotiin lähdettiin siskoni perheen luo syömään ja mies meni samalla reissulla omiin treeneihinsä.

Tiistaina olikin Hillan 5kk -neuvola (jonka kuulumiset yritän ehtiä kirjoittaa pian!), sieltä ruokakauppaan ja äkkiä kotiin kokkaamaan, jotta päästiin lähtemään raksalle heti taas miehen tultua kotiin. Keskiviikosta sunnuntaihin oltiinkin Hillan kanssa aamusta iltaan vain raksalla! Huh. En edes avannut läppäriä moneen päivään, puhelimella vähän luin muita blogeja, uutisia ja sellaista.

Tänään saatiin aamulla heti mun rakas ystävä Riikka meille kylään. Höpötettiin ihania tyttöjen juttuja (talojuttuja, sisustusjuttuja, vauvajuttuja, hääjuttuja...) puolillepäivin, kunnes Riikan piti lähteä töihin. Mutta niin kiva piristys! ♥ Päivä jatkuu kivoissa merkeissä, iltapäivän saan pitkästä aikaa tehdä kotihommia ja illalla lähdetään käymään Ikeassa. En tiedä mikä mun mieheen meni, kun suostui moiseen! Tämä on mulle harvinaista herkkua, sillä hän on erittäin Ikea-allerginen.

Kuva Hillan ja mun edelliseltä Ikea-reissulta, josta nappasin mukaani mm. muutaman rullan Bråkig-malliston tapettia.


Huomenna taas raksaillaan, mun isä on siis on nyt ollut siellä viikollakin joten siksi me tytötkin on rynnätty sinne heti aamusta. Siellä tapahtuu nyt kunnolla! Eilen Hillan nukkuessa unia ulkona vaunuissa, mieheni kanssa mm. levytettiin jo ensimmäinen väliseinä, jihuu! Ilmastointimies saa huomenna hommat valmiiksi ja sitten voidaan muovittaa ja koolata yläkerran katto loppuun, osa siitäkin on tosin jo tehty. Sitten vähän lisää väliseiniä, takka ja puuhella, ulko-ovia paikoilleen... kaikkea ihanaa ja näkyvää. :)

Oon jotenkin ihan superfiiliksissä elämästä just nyt, vaikka yöheräilyt väsyttääkin välillä tosi paljon. Silti; talo edistyy, Hilla kehittyy, kevät tulee... mulla ja meillä mieheni kanssa on unelmia, suunnitelmia, kaikkea kivaa tulossa. Päässä soi ihan jatkuvasti Olavin ja Annan "Nuori ja kaunis" -biisin kohta olen onnellinen... kuljen ihan hassu hymy huulilla. :)

Palataan mahdollisimman pian taas, olkaa tekin onnellisia! ♥

6 kommenttia :

  1. Voi että kun on pikkuisella suloinen pipo, oletko mistä tuon löytänyt? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pipo on minun tekemäni, oon vähän pipohullu ja on tullut ommeltua sekä tytölle että itselle aiiika monta pipoa. :D

      Poista
  2. Wau, ompeletko myyntiin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitos kohteliaisuudesta! Tällä hetkellä en ainakaan, mutta olen sitäkin miettinyt. Todennäköisesti saatan ommellakin jossain vaiheessa, kunhan saamme meidän talon muuttokuntoon ja saan sinne sitten oman ompelu-/työhuoneen. Ilmoitan blogissa jos myytäviä juttuja syntyy. :)

      Poista

Kiitos kommenteistanne!

Tämä on hyvän mielen blogi, jossa julkaisen vain viestit, jotka myös pitävät sen sellaisena. :)