perjantai 4. huhtikuuta 2014

Viikon paras päivä

Perjantai ja aurinko paistaa, voiko ihanammin päivä enää alkaa? Meidän tytykin täyttää tänään jo 7kk, hurjaa.

Viikko onkin mennyt haipakkaa, koko alkuviikon olin ahkerasti raksalla mun isän kanssa. Nyt on yläkertaankin väliseinät yhtä parin metrin pätkää vaille tehty ja mies on saanut siellä sähkötyöt on ihan kivalle mallille. Voi jee, se talo valmistuu ihan oikeasti joskus! :))


Ihan uutta virtaa tullut tästä keväisestä lämmöstä ja aurinngonpaisteesta. Laitettiin raksallakin meidän vanha parvekekalustesetti etupihalle, tuossa on kivan suojainen nurkkaus, johon paistaa aurinko aamusta pitkälle iltapäivään. Vaikka se onkin vielä vähän karu nurkkaus, niin on siinä silti ollut kiva istuskella kahvilla, omalla pihalla. ♥ Täytyy muistaa joku kerta ottaa täältä kaupungista istuintyynyt mukaan, niin on mukavampaa.

Eilinen oli kivaa vaihtelua, Hillan mummi eli minun anoppi on pitkään toivonut Hillaa hoitoon ja eilen vein hänet. Pääsin itse yksin asioille, oli niin helppoa (joskin vähän orpoa) kulkea ilman rattaita. En tiennyt mitä käsillä tekisin, kun ne roikkui ihan vapaana. ;) Tärkeimpinä juttuina kävin ostamassa Hillalle syöttötuolin ja kuistin lattialle laatat, sitten mukaan tarttui vähän muuta pientä kivaa. Laatat hain Bauhausista ja vitsit, sinne oli tullut uutta upeeta betonijäljitelmälaattaa... melkein harmittaa etten ostanutkaan sitä. Mutta kun olin jo päättänyt mitä haen, niin en sitten jäänyt pähkäileen. Nyt kyllä mietin, että saisiko sitä toista laattaa johonkin muualle.

Tänään vietän pitkästä aikaa kotipäivää kaupungissa, Hilla on unilla ja mä isken nyt kiinni tuohon jäätävän kokoiseen tiskivuoreen. Nyt kun Hillakin syö jo neljä kertaa päivässä kiinteää ruokaa, alkaa vähän olla ikävä tiskikonetta... no, pian pian. Kai sitä vielä hetken tiskaa käsin vaikka väkisin. :)

Meillä on tulossa huomenna jännä päivä, saadaan hetki kokeilla miltä kaksoset tuntuisi. ;) Saadaan siis hoitaa Hillan söpöä viiden kuukauden ikäistä serkkutyttöä, pitäkää peukkuja että me pärjätään. 

Aurinkoista viikonloppua, huomiselle onkin luvattu ihanaa ilmaa ainakin tänne päin! ♥

2 kommenttia :

  1. Mä en enää osaa kantaa kaupoilla laukkua kun oon tottunut siihen, että se roikkuu rattaissa :D Mutta varsinkin uhmaikäsen kanssa on IHANAA saada shoppailla välillä ihan yksin :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli myös outoo, kun löysi jotain niin niitä joutui kantaan kädessä eikä saanut laitettua rattaiden päälle, se on niin kätevää! ;) Ja joo, uskon että yksin shoppailemisen ihanuus korostuu kun on isompia lapsia. :D

      Poista

Kiitos kommenteistanne!

Tämä on hyvän mielen blogi, jossa julkaisen vain viestit, jotka myös pitävät sen sellaisena. :)