sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Syysuutta taaperolle

Kävin pitkästä aikaa katsomassa vähän netissä minun lempiketjuliikkeiden vaatetarjontaa tytölle. Uskokaa tai älkää, mutta hän oikeasti tarvitsee uusia vaatteita, jee! Mieskin oli samaa mieltä, joten tämä äiti taitaa päästä shoppailemaan. ;) Tarve syntyi lähinnä tytön kasvamisesta ja syksyn tulemisesta. Shortsit on pakattu pois, ohuimmat pitkät housutkaan ei nyt oikein ole käytännölliset kun sisälläkin on aika viileää. Lisäksi ensimmäistä kertaa tytön vaatteissa on alkanut mennä polvet rikki, konttaaminen kuluttaa. Kesäisimmät mekot ei istu syksyyn, eikä kaikki ihanat t-paidatkaan. Tarve on siis ihan tavallisille vaatteille.

Keräsin muutamaan kollaasiin omat suosikit, ihanasti oli meidän tyylisiä juttuja tarjolla. Syksy on niin mun juttu, kesävaatteissa oli omaan makuun liian kirkkaita värejä mutta nyt aletaan päästä asiaan. ;D Ensin Kappahlin tarjontaa...

Oi noita mekkoja ja entäs nuo pussihousut! Tytöllä on pienempänä ollut pussihousuja ja oon harmitellut, kun ne on kaikki jo pieniä. Ihanaa, että löytyi uudet tilalle isommassa koossa. :) Yksi ylisöpö myssykin eksyi listalle, hups. Niitä ei kyllä oikeasti tarvita ainuttakaan, harmi.

Sitten Lindexin kivoimmat...


Molemmat Lindexin housut tytöllä onkin, mutta eri värisinä ja hiljalleen myös pieneksi jäävässä koossa. Ne on olleet tosi mieluisat, niin laadullisesti kuin ulkonäöllisestikin joten ehdottomasti pääsevät meille myös isommassa koossa ja juuri noissa väreissä. Ja oh, tuo pitkähihainen neulemekko... Herkullinen murrettu kanervan sävy! Pitkähihaisia mekkoja olisi kiva löytää useampikin, sillä tykkään pukea tyttöä sukkahousut+mekko -yhdistelmään. Käytännöllistä, mukavaa ja kaunista.

Kaunista ja aurinkoista sunnuntain jatkoa teille! Minä taidan jatkaa vielä hetken ostoslistan laatimista...

2 kommenttia :

  1. Ihania! Meidänkin neiti edustaa usein mekko+sukkikset päällä. Se on superkätevää, kun neiti ei saa revittyä sukkia jalasta;)

    VastaaPoista
  2. Joo, nimenomaan juuri toi ettei saa revittyä sukkia pois, se on meidän tytön lempihommaa... :D

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne!

Tämä on hyvän mielen blogi, jossa julkaisen vain viestit, jotka myös pitävät sen sellaisena. :)