sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Oletko vielä siellä?

Superhyvää uutta vuotta! ♥

Mä pidinkin näköjään sitten sellaisen kuukauden mittaisen blogiloman puolivahingossa ja tiedättekö mitä, teki niin hyvää! Jos sitä taas pääsisi takaisin rytmiin, vaikka tämä rakas harrastus tuntuu välillä vievän aika paljon aikaa ja energiaa, niin se kuitenkin antaa niin paljon että en siitä aio luopua.

Ehkä nyt on vähän turhan myöhäistä lisäillä enää mitää joulukuvia, ei kukaan varmaan edes muista koko joulua enää? ;) Haluan kuitenkin laittaa muutaman lähinnä aatosta, ihan vaan itselleni muistoksi. Skipatkaa, jos ette jaksa enää yhtään joulujuttuja. :D Voin kertoa, että meillä oli ihan mielettömän ihana joulu. Siis voi hyvänen aika. Kuvittelin sen jo vuosi sitten mielessäni, mutta se oli jotain vielä parempaa. Uusi koti, meidän oma pieni perhe. ♥ Oli tunnelmallista, rauhallista ja talo täynnä rakkautta.
Itse nousin puoli kuudelta aamulla keittelemään riisipuuroa, joka porisikin hellalla kaksi ja puoli tuntia, kunnes nuo kaksi muuta kömpivät alakertaan. Oli aika tunnelmallista olla yksin hämärässä, laitoin muutaman kynttilän palamaan, joulumusiikkia soimaan ja katoin rauhassa pöydän. Puuron jälkeen ulkoiltiin, täällä olikin kunnon lumimyräkkä koko aaton. Iltapäivän löylyt maistui mahtavalle uudessa saunassa. Tumma sauna, paljon kynttilöitä, vihta ja pieni kuusi tuomassa tuoksua...voitte ehkä kuvitella?


Nämä kaksi kuvaa on tapaninpäivän kattauksesta, kun saatiin osa mieheni perheestä meille. Joulupäivänähän me puolestamme vierailimme minun perheeni luona, joten kivasti näimme kuitenkin kaikkia, vaikka aatonaaton ja aaton saimmekin rauhoittua ihan vaan keskenämme.

Uusi vuosi vastaanotettiin tietysti myös kotona, eihän sitä muualla enää halua ollakaan. Taidanpa tehdä siitä ihan oman postauksen vielä, muuten tästä tulee kilometrin mittainen.

Mutta näillä sanoilla, täällä ollaan taas. Uusi arki on vienyt mehut ihan täysin, minä siis palasin töihin vuoden alusta ja mies jäi kotiin hoitamaan tyttöä. Täytyy sanoa että tosi raskasta on ollut, kyllä kotona olo vaan oli minun mielestä aika lomailua töissä käymiseen verrattuna. Tuntuu kuitenkin, että ehkä tämä tästä hienoisen alkushokin jälkeen. Josko sitä löytäisi taas aikaa bloggaamisellekin enemmän, nyt täytyy vaan sumpia aikatauluja vähän enemmän kuin ennen, kuitenkaan en halua tinkiä sekuntiakaan tytön hereilläoloajasta tietokoneella istumiseen. Instagram kuitenkin päivittyy ahkerasti, seurailkaa siis siellä jos meidän arkikuviot kiinnostaa. :)

Palataan pian, oikein rentouttavaa sunnuntaita teille! :)

9 kommenttia :

 1. Täällä ollaan vielä :-)! Mukavaa kuulla teidän kuulumisia ja varmasti on ollut ihanaa viettää ensimmäinen joulu kolmestaan uudessa kodissa. Teillä on niin kaunista ja hyvä tunnelma <3!

  Ihan varmasti työn aloittaminen uudelleen ja sen tuomat kiireet ja haasteet arkeen vievät mehut. En itse halua edes ajatella asiaa vielä, vaikka minullakin olisi väistämättä kohta töihin paluu vaan edessä…

  Paljon hyvää energiaa teidän alkuvuoteen ja kyllä se arki varmasti lähtee näiden muutosten jälkeen taas rullaamaan. Ja postauksia siihen tahtiin, kun vaan ehdit. Täällä me varmasti odotellaan ja ollaan iloisia näistä päivityksistä - vaikka sitten kerran kuussa :-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana kommentti, KIITOS! ♥ Tuntuu niin kivalta, että vaikka on ollut nyt hiljaista niin siellä vielä jaksetaan olla kuulolla. :) Voih, nauti vielä kotiajoista pikkuisten kanssa, äläkä murehdi töitä hirveästi etukäteen. Mä olin kotona melkein puolitoista vuotta ja se aika hurahti niin äkkiä... toivottavasti joskus vielä voin palata takaisin kotiin. Ihanaa tätä vuotta sinne! :)

   Poista
 2. Täällä ollaan! Jotenkin arvelinkin että olet työt aloittanut, olisi mukava kuulla miten on lähtenyt uusi arki sujumaan. Joskus meilläkin edessä...nyyyh...
  Ihanan kuuloinen joulu teillä ollut, itse haaveilen että saataisiin joku aatto olla ihan kolmistaan, mutta luulen että isovanhemmat eivät niin pitäisi ajatuksesta. Mielestäni olisi kuitenkin kiva alkaa luomaan niitä omia jouluperinteitä ja joskus ryhtyä tekemään jouluruokiakin itse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva kuulla! Eiks ookin hirveää edes ajatella? Mä murehdin tätä jo viime kesästä saakka... voi kunpa voisi olla kotiäitinä vaikka loppuelämän. ;) Täytynee ottaa asiaksi kirjoitella vähän tästä enemmän, nythän on sinänsä vielä "kevyttä", kun tyttö on kotona isänsä kanssa. Sitten kun on aika mennä hoitoon niin se vasta onkin kamalaa.

   Meilläkään ei isovanhemmat niin riemastuneet, tai siis varmasti mieluummin olisivat ottaneet tytön (ja meidätkin, heh) luokseen. Päätettiin kuitenkin, että tämä on meidän perhe, meidän elämä ja ei voida loputtomiin tehdä asioita vain siksi että muut ovat tyytyväisiä. Etenkin kun viimeiset vuodet joulut tuotti meille enemmän stressiä kuin iloa. Oli aika luonnollinen hetki aloittaa omat perinteet, kun meillä on lapsi ja oma talo, jossa varmasti asutaan piiitkään. Ensimmäistä kertaa tehtiin lähes kaikki jouluruoat itse, eikä se ollutkaan niin iso urakka mitä ajattelin. Monet kuitenkin pystyi tekemään etukäteen jo pakkaseen. :)


   Toivottavasti tekin pääsette pian viettämään ihan omia jouluja! ♥ Just se aatto ainakin, onhan siinä sitten pyhiä sen jälkeen, kun voi nähdä muuta perhettä. :)

   Poista
  2. Joo voisin jäädä kyllä kotiäidiksi lopullisesti, jos se olisi taloudellisesti mahdollista. Murehdin töihin paluuta joka päivä vaikka pitäisi vaan nyt vielä nauttia tämä loppuvuosi minkä ajattelin vielä olla. Itsellä kun on työpaikka vielä kaiken lisäksi 40min/suunta matkan päässä joten tuntuu kamalalta että miten sitä pystyy yhdistään työn, perheen ja rakkaat harrastukset :( Tsemppiä teille uuteen arkeen, toivottavasti saatte ihanan hoitopaikan tytölle!

   Poista
 3. Mukava kuulla täälläkin puolella teistä! :) Hyvin ymmärrettävää, että postaukset jäävät vähemmälle, kun asiat ovat muuttuneet teillä aika lailla. Kauniita kuvia joulusta! Uusi vuosi tuo meilläkin muutoksia arkeen, aloitan itsekin työt maaliskuussa. Meillä tosin neiti menee hoitoon. Haikeaa ajatella koko asiaa...
  Anniina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sullakin on sitten viimeiset viikot kotielämää käsillä... nauti joka hetkestä. ♥ Meilläkin olisi tytön tarkoitus mennä maaliskuussa hoitoon, tosin vielä ei ole hoitopaikasta kuulunut. Mutta sinänsä nyt ollut vähän kevyempi paluu työelämään itselläni, kun tyttö on saanut vielä olla kotona. Maaliskuuta odotan kauhulla. Voi mihin meni vauva-aika? :'( Justhan ne syntyi. ♥

   Poista
 4. Kyllä ollaan. Kurkkimassa käynyt oletko päässyt arjen rutiinien luomisen lomassa jotain jo päivittämään. Onneksi on insta ;)
  -Anna-Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, joo insta ei hiljene! ;) On kyllä melkoinen muutos ollut tämä töihin paluu... voi kunpa joskus vielä pääsisi palaamaan kotiäidiksi. ♥

   Poista

Kiitos kommenteistanne!

Tämä on hyvän mielen blogi, jossa julkaisen vain viestit, jotka myös pitävät sen sellaisena. :)