maanantai 29. heinäkuuta 2013

Ensimmäinen

LOMA!

Äl - oo - äm - aa!

Hyvä syy perustaa uusi blogi. Olen aiemmin kirjoittanut muutaman vuoden ajan Elämää Hirsimäessä -blogia, joka painottui loppua kohden pitkälti hääblogiksi. Menin naimisiin keväällä 2012 ja häiden jälkeen bloggaaminen jäi. Innostus loppui, tuli vähän niin kuin hää-ähky. Lisäksi tuli kaipuu tehdä muuta, kuin istua koneen äärellä.

Olen kuitenkin tässä noin vuoden bloggaamatta oltuani huomannut, kuinka olen sitä kaivannut. On ollut kurjaa, kun ei ole tullut kirjoitettua tärkeitä asioita muistiin. Ei ole myöskään tullut enää valokuvattua elämää, kuten silloin. Ajatus uudesta blogista on pyörinyt päässä kauan... ja nimenomaan uudesta. Halusin puhtaan startin!

Nyt tuntuu, että olisi intoa ja ennen kaikkea aikaa aloittaa tämä harrastus taas uudestaan. Yksi innostuksen syy on uusi kamera, jonka käytön opettelussa menee vielä pitkään, mutta jolla on taas mielekästä kuvata, toisin kuin vanhalla pokkarilla. Lisäksi tärkeää on myös juuri alkanut loma. On muuten vähän pidempi loma kuin koskaan, kesäloman jälkeen jään nimittäin suoraan äitiyslomalle. ♥ Blogiin tulee myös taltioitua fiiliksiä odotuksesta, äidiksi tulemista ja arjesta vauvan kanssa. Hui!

Kirjoittamisen aiheet ei muuten taida loppua kesken ihan heti... kevät ja kesä on mennyt aikalailla kokopäiväisesti raksalla ja vihdoin kahden viikon päästä saapuu talopaketti. Monta vuotta haaveilemamme omakotitalounelma toteutuu! Puuhaa riittää, valokuvattavaa riittää, kirjoitettavaa riittää.


Tervetuloa mukaan!

5 kommenttia :

Kiitos kommenteistanne!

Tämä on hyvän mielen blogi, jossa julkaisen vain viestit, jotka myös pitävät sen sellaisena. :)