lauantai 3. elokuuta 2013

Kuumana päivänä raksalla

Huh hellettä!

Pitikin näiden kuumien kelien vielä tulla takaisin, itse olisin jo ihan valmis vähän viileämpiin päiviin... osansa jo kohtalaisen suurella vatsalla, unohtamatta mukavia loppuraskauden vaivoja. Osansa kuitenkin jo ihan puhtaasti rakkaudella syksyyn.

Ei auta, kuuma päivä oli ja on ilmeisesti huomennakin. Nukuttiin aamulla niin pitkään kuin nukutti ja jatkettiin vielä löhöilyä sängyllä heräämisen jälkeen. Tuntui kivalta käpertyä miehen kainaloon ja olla vaan. Juteltiin synnytyksestä, siliteltiin mahaa ja naurettiin vauvan potkuille. Mietittiin, minkä näköinen vauva mahassa asustaa. Näistä aamuista nauttii todella, sillä arkiaamut on niin kiireisiä; mies on heräämisestä kymmenen minuutin päästä jo autossa matkalla töihin.

Tontille päästiin lopulta puolen päivän aikaan ja ohjelmassa oli kevyttä puuhastelua. Tasoitettiin sokkelia oikaisulaastilla, tarkoitus on jossain vaiheessa maalata se tummanharmaaksi. Eipä sillä niin kiire, tehdään kun ehditään. Vielä on pari pientä juttua tekemättä, ennen kuin talopaketti saapuu. Hyvin ehditään ja hyvä niin. Mukava tunne, kun ei ole mikään painostava kiire.


Appivanhempien mökiltä löytyi kaipaamamme peltitynnyri, jossa on mukava poltella pahvit ja muuta poltettavat roskat. Komea roihu oli tänään, joskin ensi kerralla pitää laittaa tuli pöhisemään myöhemmin illalla, kun jo hämärtää... ja ehkä vähän viileämpänä iltana. ;) Sieluni silmin näin jo kivoja, viileitä syksyn iltoja lämmittävän roihun äärellä. ♥

Tein muuten ylijääneestä laastista kivoja betonijuttuja...niistä juttua ja kuvaa toisella kertaa. Kuten monille muillekin, betoni on nyt niin löytänyt tiensä meillekin! Sitä löytyy jo täältä yksiöstä, mutta enemmänkin sitä on suunnitteilla omakotitaloon.

Lämmintä lauantai-illan jatkoa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistanne!

Tämä on hyvän mielen blogi, jossa julkaisen vain viestit, jotka myös pitävät sen sellaisena. :)