torstai 19. syyskuuta 2013

Ihana vuodenaika

Oon niin hulluna syksyyn! Voisin katsella tuntitolkulla syysaiheisia kuvia ja haaveilla, sekä tietysti kehitellä mielessäni erilaisia syysjuttuja kotiin. Vaikka todella nautin täysillä ajasta tässä ja nyt, niin kieltämättä malttamattomana odotan jo ensi syksyä, jolloin ollaan uudessa talossa. Vauvan ei tosin tarvitsisi olla silloin jo 1-vuotias taapero, apua!

Sain vihdoin siivottua kesäkukat ja yrtit pois parvekkeelta. Aloitin sen syyskuntoon laittamisen, hiljalleen. Olen istuttanut hurjan määrän kanervia, kaivanut esiin lasipurkkeja ja -pulloja kynttilöitä varten, hakenut oksia ja käpyjä... lisää tarvitaan! Parveke on niin iso, että saa nähdä kuinka saan sen nätiksi, koska tarkoitus ei ole käyttää siihen juurikaan rahaa. Kaivellaan kätköjä ja tutkimusmatkaillaan luonnossa.

Tuli muuten hauska juttu mieleen. Olen kaveripiirissämme tunnettu intohimoisena syksyn rakastajana ja ennen kaikkea hehkuttajana. Kaikki muistaa aina vinoilla, kun intoilen pimeistä illoista, takkatulesta, kynttilöistä, sohvan nurkassa neulomisesta... tiedätte varmaan. :) Vauvan synnyttyä eräs pariskunta kirjoittikin onnitteluviestiin, että "Jennikin sai vihdoin syysvauvansa". :D Silloin tajusin itsekin, että vaikka toiveissa oli alkuvuoden vauva, piti kaiken kuitenkin mennä just näin. Vauva antoi odotuttaa itseään ja minä sain maailman rakkaimman paketin rakastamanani vuodenaikana. ♥

Kuvat Pinterestin Autumn -kansiostani.

1 kommentti :

  1. Alkusyksy on kyllä kieltämättä ihanaa aikaa, mutta itse pidän eniten keväästä ja erityisesti pääsiäisestä. Silloin luonto herää pikku hiljaa ja se jos mikä on upeaa :)
    Saako kysyä henk. koht. kysymyksen että kuinka kauan yrititte vauvaa? Joskun elämässä asioiden ei vain ole tarkoitus tapahtua silloin kun on itse niin ajattelut tapahtuvaksi. Ehkä meillekkin joskus vaikka tuskaiselta se odotus nyt tuntuu.. (vaikka yrittäminen on kyllä ihan kivaa ;) ) :/

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne!

Tämä on hyvän mielen blogi, jossa julkaisen vain viestit, jotka myös pitävät sen sellaisena. :)