maanantai 30. syyskuuta 2013

Ripaus mustaa


Muutama vuosi sitten en voinut kuvitellakaan kotiimme mitään mustaa. Se ei tuntunut yhtään omalta. Nyt, kun uuden talon sisustussuunnittelu on täydessä vauhdissa, olen huomannut kuinka musta hivuttautuu sinne hiljalleen. Käytän ihan liian monta tuntia viikossa Pinterestin ihanassa maailmassa ja ihastellen pinnailen aina vain graafisempia kuvia, joissa on ikisuosikkini valkoisen lisäksi ripaus mustaa.


Viime päivinä olen suhautellut mattamustalla maalilla kaikenlaisia pieniä juttuja, jotka koristaa jo tätä yksiötä. Oksia, vanhoja valokuvakehyksiä, lasipulloja... Ihan uusi elämä uuden värin ansiosta! Näissä kuvissa näkyvä oksa on ihan lempparini.

Paljon valkoista, sopivasti eri harmaan sävyjä ja vähän mustaa. Puuta ja betonia. Pellavaa, puuvillaa ja villaa. Siellä täällä hempeitä väripilkkuja. Näen jo silmissäni uuden kodin ilmeen. ♥

2 kommenttia :

  1. Vähän mustaa on hyvä! Olis ihana muuten joku postaus sun mietinnöistä / inspis poustaus tulevasta kodista. Kuinka tyyli on muuttunut? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotain sellaista postausta oon miettinytkin, yleistä tunnelmaa ainakin ja jos vaan saan aikaiseksi niin ehkä vähän jo suunnitelmia huone kerrallaan. Tyyli kun todella on vähän muuttunut entisestä kodista. :)

      Poista

Kiitos kommenteistanne!

Tämä on hyvän mielen blogi, jossa julkaisen vain viestit, jotka myös pitävät sen sellaisena. :)