perjantai 18. huhtikuuta 2014

Arkikuvahaaste

Sain mukavan haasteen Ripaus tunnelmaa -blogin Heidiltä. Tässä on tarkoituksena ottaa peräkkäisinä päivinä yksi arkinen kuva, viiden päivän ajan. Arkeahan tämä elämä pitkälti on, joten täältä pesee meidän viime viikkoa.

Päivä 1

Raksailta. Mies teki sähkötöitä, minä sitä sun tätä ja Hilla leikki enimmääkseen tyytyväisenä vaunuissa leluillaan. Yläkerran aulaan paistoi ilta-aurinko niin kauniisti. ♥



Päivä 2

Autossa. Matkalla serkkupojan synttäreille. Jos joku tunnistaa paikan, niin huutakaa hep!


Päivä 3

Iltapäivä. Itse söin välipalaa pöydän äärellä ja katselin Hillaa, joka oli herännyt unilta ja leikki lattialla. 


Päivä 4

Myllerrys. Totuus välillä, vaikka petaankin sängyn 99% heti aamulla. Nyt oli kuitenkin kiireinen aamu ja äkkilähtö, sänky ei ollut pedannut itse itsestään ja kotiin tullessa se näytti yhtä tältä. Lisävarusteena siellä on harso, tutti ja unilelu, joiden kanssa Hilla muutti meidän väliin aamulla kello 6.20.



Päivä 5

Hengähdys. Tyttö on mennyt tuonne ikkunan takana näkyvälle parvekkeelle päiväunille, itse laitan Moccamasterin laulamaan. Syön aamupalan nro. 1 yhdessä Hillan kanssa kahdeksan aikaan, koska haluan että hän oppii heti perheen rytmin. Viimeaikoina olen aamulla juonut teetä, joten päiväunien koittaessa (n. kello 9) keitän vielä kahvia ja herkuttelen jotain hyvää sen kanssa, samalla kun bloggaan tai teen jotain muuta rentouttavaa. Sen jälkeen jaksaa touhuta päivän.











Sellaisia paloja meidän arjesta. Kiitos kivasta haasteesta Heidi! :) Kuka ei ole vielä tehnyt? Haastan teidät kaikki ja toivon että vinkkaatte mulle kommenttiboksiin, jos teette, niin pääsen mukaan teidän arkeen. :)

2 kommenttia :

  1. Ihania arkipaloja, varsinkin nämä kaksi viimeistä! :) Kuvat niin kauniita... Leppoisaa pääsiäistä teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katri! Mulla on vähän vastaaminen kestänyt... joten taidankin samalla toivottaa teille iloista vappua! :D

      Poista

Kiitos kommenteistanne!

Tämä on hyvän mielen blogi, jossa julkaisen vain viestit, jotka myös pitävät sen sellaisena. :)