perjantai 18. heinäkuuta 2014

Saanko sanoa?

Valvoimme miehen kanssa eilen aika myöhään ja havahduttiin molemmat siihen, kuinka pimeää jo on. Aika ihanaa! Tänään aamulla puolestaan heräsin yhteen lempiäänistä, nimittäin sateen ropinaan. Tai no, varsinaisesti heräsin tytön huuteluun mutta samalla huomasin, että ulkona sataa ihan kaatamalla. Kello oli aamulla viisi, oli pilvistä ja koleaa. Tuli pieni aavistus jo siitä ihanasta vuodenajasta, jota ei kai vielä saa sanoa ääneen?


Aavistus siitä tuli myös alkuviikosta, vaikka oli lämmin ja aurinko paistoi. Maalasin uuden kodin ulkovuorta ja tuuli oli hurjan kova. Se ei ollut mikään lempeä kesätuuli, vaan se iski voimalla. Puut humisi ja ilma tuoksui... no, siltä. Saanko sanoa? Syksyltä. ♥

Muistan, kuinka viime kesänä mietin että tulossa on paras syksy koskaan. Talopaketti saapui elokuun puolessa välissä ja syyskuussa oli vauvan laskettu aika. Joudun ehkä syömään sanani, sillä luulen että tänä vuonna on tulossa paras syksy koskaan! Pääsemme vihdoin muuttamaan uuteen, unelmiemme taloon ja siellä juhlitaan myös vauvamme virallista siirtymistä taaperoikään.Synttäripohdinnat valtaa mielen vähän väliä, huomaan öisinkin miettiväni koristeluja ja tarjottavia. Kova aikomus on saada uudella kodilla alakerta muuttokuntoon ennen syyskuuta (yksiö meillä on käytössämme elokuun loppuun asti...) ja sielläkin ainakin keittiö ja olohuone ihan viimeistä listaa myöten valmiiksi. Tahdon kauniit puitteet tytön juhlille. Harmi, että lasiterassin lattialaudoitus jää kyllä vielä puuttumaan. Siinä olisi nimittäin ollut ihana juhlia, jos sattuu olemaan kaunis syyspäivä. Viime vuonna syyskuun alku oli ainakin upea, muistan katselleeni lämpimiä, aurinkoisia päiviä sairaalan ikkunoiden takaa yli viikon ajan. ;) No, riitti sitä aurinkoa kyllä vielä kotiuduttuammekin.Juhlien värimaailma on vielä vähän auki, kun haluan ottaa vuodenajan huomioon, mutta en välitä ruskeasta, saati oranssista. Ehkä pulma ratkeaa käyttämällä murrettuja sävyjä?  Vielä kun äiti saa päättää, luulen että muutaman (vai parin?) vuoden päästä mennään jo tytön toiveiden mukaan. Tänä vuonna tiedossa kuitenkin ehkä valkoisen ja harmaan lisäksi harmahtavaa liilaa, vanhahtavaa roosaa ja ripaus mustaa. Ei kirkkaita värejä, eikä liian pastellista kepeyttä. Silti samalla yritän muistaa, että ne on lapsen juhlat, joten iloa pitää olla! Suunnittelutyö jatkuu... :)

6 kommenttia :

 1. Voi että, tulee varmasti ihanat ja ikimuistoiset synttärijuhlat! <3 Juhlien suunnittelu on just parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti, yritys on kova! Mäkin rrrakastan juhlien suunnittelemista ja järjestämistä. :)

   Poista
 2. Upeita juhlasuunnitelmia sulla jälleen:) Olisi kiva nähdä sitten kuvia!

  VastaaPoista
 3. Tosi ihanan kuuloisia juhlasuunnitelmia. :)
  - Kata

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne!

Tämä on hyvän mielen blogi, jossa julkaisen vain viestit, jotka myös pitävät sen sellaisena. :)