keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Satunnaisia


 Serkkutyttö ja serkkutyttö ♥


Serkkutyttö ja serkkupoika ♥


Vielä pieni palanen yksiöstä, enää ei ole kukkia eikä taulujakaan seinillä. 

Täällä nimittäin pakataan tavaroita laatikoihin, yksiön vuokrasopimus on nyt irtisanottu. Yksi avulias (...) pakkaaja on aina valmiina auttamaan...

Neuvolan odotusaulassa, meidän päivänsäde.


Samaisena neuvolakäyntiaamuna, äitikin oli vähän laittautunut.

Mulle käy aina niin, että otan ihan jatkuvasti kuvia. Siis todella paljon! Murto-osan niistä valitsen tietokoneen "blogi"-kansioon ja käsittelen valmiiksi. Ajattelen, että nyt on kuvat valmiina ja seuraavan kerran kun on hetki aikaa, kirjoitan teksin ja lisää kuvat. Mutta, sitten ne vaan jää... ne jää kansioon pyörimään, kunnes sinne jo siirtyykiin lisää kuvia. Ja sitten tuntuu, ettei niitä vanhoja enää voi julkaista.

Tässä siis niitä pyörimään jääneitä, satunnaisia.

Ai niin, KIITOS muuten kaikista ihanista viesteistä, joita olette jättäneet. Luen ne aina lämmöllä ja ilahdun suuresti jokaisesta. Viime aikoina vastaaminen on kuitenkin kulkenut myöhässä, sillä luen ja julkaisen ne puhelimella ja sitten odotan sopivaa hetkeä, kun ehdin koneelle ja pääsen ajatuksella vastaamaan. Joten anteeksi ja kiitos. ♥ Nyt olen kaiketi vastannut kaikkiin?

4 kommenttia :

 1. Kuulostaa niin tutulta noiden kuvien ja julkaisun kanssa! Paitsi että minä en ole ymmärtänyt järjestellä kuvia mitenkään järkevämmin blogiin meneviin ja muihin kuviin. Tyhjennän kameran aina kerralla uuteen kansioon ja nimeän sen nimellä, joka parhaiten vastaa sisältöä. (Ei toimi, koska samalla kertaa menee mahdollisesti retki-, ruoka-, fiilistely- ja sisustuskuvia. Sitten ei ole kuitenkaan aikaa eikä viitseliäisyyttä järjestää niitä oikeisiin kansioihin.) Ja aina tuntuu, ettei viitsi vanhoja julkaista ja niistä jorista! :D Kiva, että teillä kotiprojekti etenee, pääsette ilmeisesti lähikuukausina muuttamaan, onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, etten ole ainoa onneton kuvien kanssa! :D Mulla on kansiot vuosi- ja kuukausitasolla (esim. 2014 ja siellä alakansiot 01/14, 02/14 jne.) Viisi viikkoa olisi aikaa, jos ei silloin päästä muuttamaan niin evakkoelämä kutsuu...eikä se houkuta. Joten nyt megarutistus tähän loppuun!

   Poista
 2. Kyllä Hilla on tyylikkäänä neuvolaan menossa! :) ja ihana kuulla, että siellä ollaan pakkaushommissa! Toivottavasti on jo hyvällä mallilla. Olen monesti muuttanut opiskeluaikoina ja voi että se on työlästä hommaa. Teillä tosiaan tämän jälkeen ei tarvitse ajatella muuttamista, kun kohde on nyt omakotitalo!!
  Anniina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii, kiva kuulla susta Anniina! Tiedätkö, sun yksi aiempi kommentti oli jostain syystä mennyt roskapostikansioon ja vasta jokin aika sitten huomasin sen sieltä ja julkaisin. Omituista, ennen ei ole mennyt, eikä tämäkään. :/

   Täytyy ottaa ilo irti neuvolakäynneistä pukeutumisen suhteen, kun ei paljoa muualla käydä. Raksalla vaan! :D Mäkin aina meikkaan ja valkkaan nätit vaatteet sinne, heh. Kuulostaa vähän säälittävältä? No, ehkä se tästä kun pääsee normaalin elämä makuun ja on muutakin menoa joskus. ;)

   Mä jotenkin tykkään muuttamisesta, vaikka tosiaan se on työlästä. Ehkä se se, kun saa käydä kaiken läpi ja karsia aina turhia pois. Ja sitten kun uudessa kodissa tulee järjestettyä kaikki paikoilleen. Nyt on tietysti sekin kiva, että on tilaa niin paljon, että ei tarvitse ahtaa mitään tavaroita. Mutta totta, tämä lienee meidän viimeinen muutto piiitkään aikaan. Ehkä sitten parin-kolmenkymmenen vuoden päästä kun talo käy isoksi, josko jäädään sitten taas kahden? :)

   Poista

Kiitos kommenteistanne!

Tämä on hyvän mielen blogi, jossa julkaisen vain viestit, jotka myös pitävät sen sellaisena. :)