keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Varaslähtö jouluun
Joko pystytte katsomaan tällaisia kuvia? ;)

Meidän olohuone muuttui joulun ihmemaaksi tänään aamulla. Ei, en sentään oikeasti vielä koristanut joulua kotiin lokakuussa (ei sillä etteikö mieli jo tekisi...), vaan pidimme tytön kanssa joulukorttikuvaukset. Tässä muutama kurkkaus siihen, minkä tyylistä korttia on meidän taloudesta tänä vuonna tulossa. Ehkä.

Tyttö on nyt päiväunilla, mutta joulumiljöö on vielä paikoillaan, joten taidamme jatkaa kuvauksia iltapäivällä. Ihan hyviä kuvia kyllä tuli aamullakin, mutta tässä kuvia koneelta katsellessa tuli muutama lisäidea. Ja eihän sitä tiedä, vaikka kävisi kuten viime vuonna, jolloin otin kolmenlaisia kuvia eri paikoissa... 

Ennen miehen kotiintuloa taidan kyllä pakata joulujutut takaisin laatikkoon, haikein mielin. Jos kuukauden päästä saisi sitten laittaa ne oikeasti esille...? ♥

15 kommenttia :

 1. Oi, ihania joulukuvia! Mieli tekisi jo laittaa jouluvaloja kuisteille, mutta täytyy varmaan yrittää vielä malttaa..
  Oletko muuten menossa tänään sinne Hirsimäen päiväkodilla järjestettävään naisten iltaan?

  T. Lotta-naapuri :)

  VastaaPoista
 2. Hei naapuri, kiva kuulla susta! Just yksi päivä mietinkin että mitähän sulle kuuluu. :) Anna mennä vaan, musta on ihanaa kun ihmiset laittelee jo valoja, muuten on niin pimeää. Mäkin laittaisin jos olis ulkopuolella vähän valmiimpaa. ;)

  Ai niin se on tänään, olin ihan unohtanut. En kyllä taida ehtiä, oletko sä menossa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä ajattelin, että jos menisin ainakin piipahtamaan siellä. Olisi kiva vähän tutustua ihmisiin tuolla Sammossa, kun tuntuu, ettei kyllä tunne oikein ketään sieltä eikä lenkilläkään uskalla ruveta höpöttämään ventovieraille. :) Jos mitenkään aikatauluilta ehdit, niin tule säkin ihmeessä poikkeamaan siellä! Olisi kiva vihdoin nähdä!

   Poista
  2. Tuohon alemmas jo kirjoittelin, mutta olitko paikalla? :) Mä en ehtinyt, höh. Meidän tarvis kyllä treffata! Lähinnä on tullut tutustuttua lasten kautta muihin äiteihin, kun päivisin vaunutellessä törmää. Sit kun "normaalit" ihmiset tulee töistä ja lähtee ulos, niin me ollaan jo melkein iltapuuhilla :'D

   Poista
  3. Joo täällä ollaan! Käväisin tosiaan siellä eilen, mutta siellä olikin vain pelkkiä "näytteille asettajia". Eli ei ollut mitään ohjelmaa, vaan ainoastaan Partyliten, Tupperin yms. esittelijöitä. Lopputuloksena lähdin sinne kotoa 10 vaille kuusi ja olin 5 yli kuusi takaisin kotona. :D Jotenkin ajattelin, että siellä olis jotakin ohjelmaa tms.

   Mä oonkin ajatellut, että äidit tuolla meidän seuduilla tuntee ja tietää toisensa varmasti paremmin lasten kautta. Oon yrittänyt pihallakin puuhastella enemmän, että ihmisiä tapaisi naapurustosta, mutta ei se ole oikein tuottanut tulosta :D Ja nyt on jo kuuden aikoihin niin pimeääkin, kun töistä tulen kotiin, että melkein pitäisi otsalamppu olla mukana. :D

   T. Lotta

   Poista
 3. Loistava toi, et pitää pakata piiloon ennen miehen tuloa ;) ;)
  Mutta teille tuli varmasti upeita joulukorttikuvia tuollaisen tonttutytön kanssa! <3

  Ja tuohon ylläolevaan keskusteluun, niin onko Sammon alueen naisille järjestetty joku yhteinen ilta vai? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei tuon tontun kanssa voi kauheasti mennä pieleen. :') ♥
   No kyllä, kutsu tuli postilaatikkoon. Mä en valitettavasti ehtinyt eilen, olis kyllä tosissaan ollut hauska tutustua paremmin naapuruston naisiin. Jonkin verran on lähitalojen naisiin toki tullut tutustuttua, mutta ainahan sitä uudet kaverit kelpaa. :)

   Ootkohan Lotta vielä kuulolla? Tuu kertoon millaista oli, jos olit paikalla. Oliko paljon naisia? Mitä teitte? :)

   Poista
 4. Kyllä on niin suloinen tonttu, että <3 Ootko itse neulonut Hillan ihanan tonttulakin? Täällä laitettiin eilen jouluiset pallovalot ja kyllä tyttö ihasteli niitä :) Teillä näyttää kyllä niin suloiselta :) Varmasti tuli söpöt joulukuvat! :)
  Anniina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ookin aikas ihana tonttu! ♥ Joo, itse tein. Yhtenä iltana virkkasin, kun viime vuotinen oli, yllätys yllätys, pieni. Tein vaihteeksi harmaan, kun viime vuonna tein punaisen. Oi kiva kun oot laittanut jo valoja, hiljalleen se joulu hiipii... musta on ihanaa kun ihmisillä rupee näkyyn valoja ulkona ja sisällä, piristää pimeyden keskellä ihan ohikulkijoitakin. Pallovaloissa kyllä riittääkin noilla pienillä ihmettelemistä. Voi, en malta odottaa joulua touhottajan kanssa!

   Poista
  2. Vielä kun tulisi lumi, niin jouluvalot näyttävät vieläkin kauniimmilta!:) Tonttulakki on kyllä niin söpö, voittaa niin tavalliset versiot!
   Anniina

   Poista
  3. Niinpä, kyllä lunta jo kaipaa. ♥ Voi kiitos, itsekin tykkään tuosta... ja aina on yhtä ihana tunne, kun oma lapsi käyttää jotain itsetehtyä juttua. :)

   Poista
 5. Aivan ihana jouluinen tunnema näissä kuvissa! Ja mikä suloinen tonttutyttö <3
  Joulukorteistasi tulee huikean kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija aina yhtä ihanista sanoista. ♥ Täytyy sanoa, että aikas hyviä korttikuvia tuli, nyt tarvitsisi vain osata valita se yksi, josta joulutervehdykset teetetään. :)

   Poista

Kiitos kommenteistanne!

Tämä on hyvän mielen blogi, jossa julkaisen vain viestit, jotka myös pitävät sen sellaisena. :)