torstai 4. joulukuuta 2014

Ripaus jouluaTäällä virittäydytään hiljalleen enemmän ja enemmän kohti joulun rauhaa. Kerrankin en ole ottanut paineita blogin laiskasta päivittymistahdista, vaan olen suonut sen itselleni. On vähän monta rautaa tulessa nyt. Työrintamalla on vanhoja ja uusia kuvioita, paljon hommaa. Uusi vuosi tuo minullekin jotain uutta, kaikkea en taida itsekään vielä tietää. Lisäksi kotona on puuhaa niin paljon, hirveä halu saada tämä valmiiksi. Tytönkin kanssa olemisesta haluan nauttia täysillä ja kun hän on vihdon siirtynyt vaan yksiin päiväuniin, jää sitä "omaa aikaa" eli mm. blogiaikaa tosi vähän.

Sitten on jouluhössötystä, mutta yritän ottaa rennosti. Kävimme tytön kanssa tänään ruokakaupassa hakemassa jo jotain aineksia vähän jouluruokia silmällä pitäen. Ajattelin että tekisimme laatikkoruoat jo nyt hyvissä ajoin pakastimeen. Samoin joululimppua aion leipoa, osan nyt mutta kai sitä pitää vielä tehdä lähempänä joulua lisää. Jos tulee hyvää, niin ehkä pikku viemisiksikin? Naapureille, ystäville, työnantajalle... sellaisille, ketä tahtoo jotenkin muistaa muttei kuitenkaan ostaa mitään varsinaista lahjaa.

Ensimmäiset hyasintit ovat auenneet, ensimmäinen pikkukuusi on tullut taloon. Ihania joulun tuoksuja. Viime sunnuntaina syttyi paperitähtiin valot ensimmäisen adventin kunniaksi ja tällä viikolla nostin tuon vaaanhan punaisen kynttelikön pöydälle. Me nautitaan täällä kaikessa rauhassa, nauttikaa tekin. ♥

3 kommenttia :

 1. Blogissani on sulle jouluinen haaste:)
  http://liliesandginger.blogspot.fi/2014/12/jouluiset-salaisuuteni.html

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihanaan blogiin eksyinkään!!
  Joulua on turha hössöttää...itse aina mietin hyvinkin pitkälle mitä pitää tehdä ja silti aina tulee kiire...mutta joulu on tullut joka vuosi ja ihan hyvä sellainen , ilman turhia hössötyksiä!
  Käyhän blogissani kurkkaamassa...siellä kiva arvonta menossa!
  http://villejalupiineja.blogspot.fi/2014/12/arvontaa.html
  Mukavaa perjantai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marita L kivasta kommentista. :) Todella ihana joulu meillä olikin, eikä tosissaan liikaa hössötetty. Mentin omilla ehdoilla ja tehtiin niin kuin sydän sanoi. Toivottavasti yhtä rentouttavat joulut onnistuu tulevaisuudessakin. ♥ Nyt innolla kohti tätä uutta vuotta, joka on startannutkin vauhdilla!

   Poista

Kiitos kommenteistanne!

Tämä on hyvän mielen blogi, jossa julkaisen vain viestit, jotka myös pitävät sen sellaisena. :)