keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Neljä viikkoa

Meidän vauva on jo neljän viikon ikäinen.A-P-U-A! Mihin nämä viikot on hujahtaneet? Olen yrittänyt nauttia joka sekunnista niin, ettei koskaan tarvitse harmitella, että vauva-aika meni huomaamatta ohi. Silti jo nyt vähän stressaan, että muistanko kaiken. Olenko ottanut tarpeeksi valokuvia? Entä videoita? Olenko muistanut kuvata tavallisia, arkisia tilanteita? Onko vauvasta ja isistä yhteiskuvia? Entä vauvasta ja minusta? Entäs sitten koko perheestä?

Yritän muistaa täyttää vauvakirjaa, etten vaan unohda mitään. Hänen hiuksiaankin pitäisi joku kerta leikata pieni nippu kirjan väliin. Jalan- ja kädenjälki pitäisi myös painaa kirjan sivuille muistiin. Ehkä sen voisi tehdä 1kk -päivän kunniaksi perjantaina.

Eniten pitäisi kuitenkin tuoksutella ihanaa vauvantuoksua, tuijottaa pieniä mietteliäitä silmiä, silittää maailman pehmeintä ihoa ja pitää tuota pientä nyyttiä vaan lähellä.

13 kommenttia :

 1. Hän on niin ihana <3
  Ettet liikaa nuuhkisi, ettei tulisi vauvatuoksuhumalaa (:D), niin minulla on haaste sinulle blogissani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jotain rajaa nuuhkuttelulle sentään! ;) Kiitti, tarviikin tarttua siihen jossain vaiheessa.

   Poista
 2. Voi ihana pieni suloisuus ♥

  VastaaPoista
 3. Nuin suuret simmut tarkkailee takaisinkin päin suloisesti! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä, selkeästi koko ajan vaan skarpimmin vielä. Ihanaa! ♥

   Poista
 4. Aivan ihana vauva, onnea ihan hirmuisesti vielä <3

  VastaaPoista
 5. Voi tuota teidän ihanaa pientä kirppua <3 Minkäs kokoinen neiti nyt on? Hih mua niin naurattaa, kun meidän pallero painoi jo kaksiviikkoisena 4,1kg! :D Ja tuntuu että taas viikossa on kasvanut ihan hurjasti.. Muutenkin tämä aika on kyllä mennyt aivan siivillä, vaikka alku menikin ihan sumussa. Ei oo sitä sähköpostiakaan vieläkään ehtinyt kirjoittaa! Kohta nää ipanat varmaan menee jo kouluun! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoh, on sitten vähän eroa meidän tytsyissä! Meillä oli juuri tänään neuvola, ikää huomenna 6vko ja painoi nyt 3680g. Hän on aika mini. ♥ Vaikka itsestä toki tuntuu, että jättiläinen! Kun tottui niiiin pieneen, nyt ei oo enää niin rimpulat jalatkaan vaan alkaa saada vauvamaista pyöreyttä hiljalleen.

   Mutta siis niin totta, tuo kuinka aika vaan kuluu. Tosi haikeeta! Vaikka samalla on ihanaa, kun vauva alkaa jo tarkkailla enemmän ja koko ajan kehittyy, mutta silti... en haluais luopua vastasyntyneestä vauvasta. Toivottavasti sulla siellä alun sumu alkaa hälvetä. ♥ Ottaahan se luonnollisestikin aikansa sopeutua täysin uuteen elämään, eikä noi yövalvomiset yhtään helpota hormonien aiheuttamia mielialan temppuiluja, puuh. Jaksamisia sinne, laitellaan sitä sähköpostia kun ehditään, nou hätä! ;) Tuntuu että on kädet täynnä vauvaa, vaikka kyllähän tuo ainakin nukkuu paljon eli omaa aikaa pitäisi olla. :D Johonkin se aika silti katoaa.

   Poista
  2. On kyllä ihanan mini <3 Mutta varmasti se reipas kilokin jo näkyy neidissä, kun miettii miten paljon se on kokonaispainosta! :)

   Ja kyllä sitä on ihana seurata, miten vauva kasvaa, vaikka onkin toisaalta niin haikeeta että kokoajan mennään kauemmas siitä vastasyntyneen käppyrästä.. Toisaalta taas odotetaan innolla tytön ensimmäisiä hymyjä ja sitä, että vauva alkaa ottamaan vähän kontaktia :)

   Poista

Kiitos kommenteistanne!

Tämä on hyvän mielen blogi, jossa julkaisen vain viestit, jotka myös pitävät sen sellaisena. :)