tiistai 29. lokakuuta 2013

Ristiäiset


Pahoittelut hiljaisuudesta, viime viikko meni tiiviisti ristiäisiä järjestellessä. Sunnuntaina oli vihdoin tyttäremme suuri päivä, hänen ensimmäiset omat juhlat. Kaikki meni hienosti, hän oli rauhallinen. Tarjottavat tekivät kauppansa, vieraat tuntuivat viihtyvän. Vietimme ristiäisiä vanhempieni uudella mökillä, jossa on ilo järjestää juhlia. Mökki itsessään on kaunis ja vaalea, jolloin juhlien koristukset pääsevät oikeuksiinsa.

Teemavärinä meillä oli violetti. Käytin sen sävyjä vaaleasta tummaan, lisäksi joukossa oli vaaleanpunaisen eri sävyjä sekä tietysti paljon valkoista. Mitään leikkokukkia ei ollut, olemme enemmänkin luonnonkukkien (ja ylipäätään luonnonmateriaalien) ystäviä. Kastemaljan ympärille sidoin itse kranssin callunoista. Samoin callunan oksia käytettiin muutenkin juhlissa, mm. kakun koristeena.

Ristiäisissä oli jotain vanhaa ja perinteistä sekä minun että mieheni puolelta. Kastemaljana toimi sama Iittalan malja, joka oli mieheni ristiäisissä. Kastemekko puolestaan on minun puolelta, se on tehty isälleni 60 vuotta sitten ja siinä on minutkin kastettu.

Kirjoittelen ristiäistarjoiluista erillisen postauksen, ettei tästä tule niin jättimäistä. Onko jotain muita postaustoiveita ristiäisiin liittyen?

Niin ja se nimi sitten? Sieltähän sen voi kakusta bongata... Kokonaisuudessaan tyttäremme nimeksi tuli

Hilla Emilia

9 kommenttia :

 1. Onnea ihanalle pikku-Hillalle kauniista nimestä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hilla ja vanhemmat kiittää! ♥ Eipä oo teilläkään ristiäisiin montaa päivää, kivoja juhlia sinne. Mä oon pohtinut teidän beiben nimeä, mutta en oo vielä päätynyt mihinkään minkä uskaltaisin ääneen veikata sun blogissa... ;D

   Poista
  2. Kiitos, hihii pian se selviää ;)

   Poista
 2. onpa ollu ihanat ja herkät ristiäiset ainakin kuvistä päätellen :') Ja kauniin nimen tyttö sai!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä juuri meidän näköiset juhlat, ihanaa jos herkkyys välittyy kuvistakin. ♥ Ja kiitos, meistäkin nimi on kaunis ja juuri sopiva tuolle pienoiselle.

   Poista
 3. Hei! Löysin kauniin blogiisi ja heitän haasteella! :) http://kotivalossa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Hilla <3 Suloinen nimi kaikkiaan! Luca taisi saada inspiraation tuosta kun keksi Saanan ja Tuomaksen vauvan nimeksi Hildan :D Ihana sekin olisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Söötti Luca. ♥ Mun mielestä Hilda ja Hilma on ihania. Niitä löytyy paljon mun suvusta äidin puolelta, niin Hilla olikin oiva nimi siihen joukkoon. :)

   Poista

Kiitos kommenteistanne!

Tämä on hyvän mielen blogi, jossa julkaisen vain viestit, jotka myös pitävät sen sellaisena. :)