keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Pieni pala isänpäivää


Tässä vähän tunnelmapaloja viime sunnuntaisesta isänpäivästä, jota me vietettiin leppoisasti oman perheen kesken kotosalla. Käytiin jo lauantaina onnittelemassa vaaria, pappaa ja isovaaria, jotta ei tarvitse sunnuntaina lähteä ajelemaan, meillä kun nuo kaikki sukulaiset asuu lähemmäs sadan kilometrin päässä.

Noustiin tytön kanssa kahdeksalta valmistelemaan herkkuja isille ja herätettiin hänet vasta yhdentoista aikaan. Isi sai oman rakkaan tyttären viemänä kortin sänkyyn ja paljon kainalossa möyrimistä kaupan päälle. Pian herätyksen jälkeen tyttö menikin jo päiväunille, joten me nautittiin isin kanssa isänpäivän brunssi ihan kahdestaan. Samalla isi sai lahjansa, tai oikeastaan tiedon siitä, se ei nimittäin ehtinyt saapua isänpäiväksi. Loppupäivä pyhitettiin perheelle; oltiin vaan, leikittiin ja käytiin ulkona kävelyllä. Enempää ei voi toivoa! Isikin tuntui olevan todella tyytyväinen tästä rennosta ja kiireettömästä päivästä.

Tarkempaa postausta (ja tunnetusti aiiivan liian paljon kuvia) mintun värisestä brunssista on luettavissa Juhlahumun puolelta myöhemmin tällä viikolla, joten pysykää kuulolla.

Miten te vietitte isänpäivää? :)

4 kommenttia :

 1. Nam, onpa teillä ollut herkullinen kattaus :) Meillä vietiin aamupala sänkyyn, annettiin lahja ja kävimme syömässä isänpäivälounaan mummilassa. Mukava ja rauhallinen päivä siis :)
  Anniina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa juurikin hyvältä! Luulen että moni nauttii just rauhallista ajasta oman perheen kesken, kun nykyään tuntuu olevan aina niin kiire ja paljon ohjelmaa. Ja varsinkin miehille, jos siis käy töissä, on varmasti ihanaa nauttia lapsen seurasta kunnolla. Eikä käy kieltäminen etteikö se näin kotona olevalle äidillekin ole aika ihanaa, kun mies on aamusta iltaan paikalla ja ihan läsnä, ilman kiirettä. ♥

   Poista
 2. Kaunis kattaus!. :). Ja ihana pikku typy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna. :) Etenkin typy on kyllä ihana, oli niin suloinen kun meni tiukasti korttia pienessä kädessä puristaen herättämään isiä. ♥

   Poista

Kiitos kommenteistanne!

Tämä on hyvän mielen blogi, jossa julkaisen vain viestit, jotka myös pitävät sen sellaisena. :)