torstai 6. marraskuuta 2014

Synttäritunnelmissa

Me oltiin sunnuntaina juhlimassa yhden pienen suloisuuden, blogissakin viimeksi juuri hetki sitten näkyneen serkkutytön ensimmäisiä synttäreitä. Tuntuu, että juurihan sitä itse suunnitteli oman tytön juhlia... mutta mitäs kun näillä on kaksi kuukautta ikäeroa? Joko niistä meidän juhlista on muka vierähtänyt niin kauan?

Alimmassa kuvassa vanhemmat ja heidän kuopus, eli sankari itse. :)

Siskoni oli koristellut taas kerran tosi kauniisti, synttäreillä oli näkyvissä tähtiteema ja värityksenä pääosin liilaa, minttua ja hopeaa. Ihana väriyhdistelmä! ♥ Itse en napsinut kauheasti kuvia, kun keskityin herkuttelemaan ja myös seuraamaan ihanaa touhotusta, kun saman katon alla oli niin kivasti pikkuväkeä.

Jännä, miten on ihan haikea tunnelma toisten puolesta, kun vauvavuosi on ohitettu. Vuosi sai kuitenkin arvoisensa juhlat, kiitos niistä. Meillä oli hauskaa ja juhlien jälkeen teki mieli avata vähän housunnappia, oli aika herkut tarjolla. ;) Lahjaksi ompelin trikoopipon (samanlaisen, mitä olen omalle tytöllekin ommellut ja näyttänyt blogissa aiemmin), kun edellinen oli jäänyt pieneksi. Tein siihen kaksi somistetta, joita voi vaihdetta fiiliksen mukaan. Toinen on ruusuke ja toinen sitten tupsupallo. Napsin kuvatkin piposta ennen kuin sujautin sen pakettiin, yritän muistaa postata ne teille jokin toinen kerta. Pipo on vielä vähän reilu, varmaan sopivampi jo keväällä. Kuinkahan somia meidän serkkutytöt sitten onkaan, samispipot päässään...? :)

Valtavasti vielä onnea 1-vuotiaalle taaperolle! ♥

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistanne!

Tämä on hyvän mielen blogi, jossa julkaisen vain viestit, jotka myös pitävät sen sellaisena. :)