maanantai 11. marraskuuta 2013

Parvekkeen talvi-ilme

Parveke on pukeutunut talveen!


Kirjoittelin aiemmin, että yritän ehtiä päivittää parveketta talvisemmaksi Hillan päiväunien aikana. Nopeasti vaihdoin järjestystä, lisäsin talvisia tekstiileitä ja kasvatin kynttilöiden määrää. Lisäksi laitoin kanervat vähän toissijaisille paikoille ja nostin katajat näkyvimmille paikoille. Sitten vielä käpyjä (sekä oikeita että keraamisia) niin tsadaa - talvi-ilme valmis!


Parvekepuuhastelun aikana sohvalla torkkui tällainen suloisuus:


Nyt yritä vielä ainakin tämän viikon malttaa mieleni, ennen kuin lisään parvekkeelle ripauksen joulua. Tosin, mun joulufiilis ei oo oikein täällä! Se on ihme se. Luulen, että siihen on kaksi syytä. Ensimmäinen on lumen puute, mä niin kaipaan valkoista maata. Toinen on tämä asunto. Ensimmäistä kertaa moneen vuoteen meillä ei ole omaa kotia, vaan vuokra-asunto. Kaiken lisäksi kun kyseessä on yksiö kaupungin keskustassa, on minusta jotenkin vaikeaa virittäytyä joulutunnelmaan. Kaipaan saunaa, takkaa, omaa pihaa sekä luonnonrauhaa. Kaikkea sitä mitä oli viime jouluna ja mitä tulee olemaan ensi jouluna. Ensi vuonna tähän aikaan nimittäin asumme jo omakotitalossa, olkoot se kuinka keskeneräinen tahansa. Mutta toista kertaa en halua viettää vuoden yhtä parhaista ajoista, eli joulunalusaikaa, kerrostalossa.

Onneksi nyt on taas jo pimeää ja voi sulkea verhot, sytyttää kynttilät, keittää glögiä ja unohtaa, missä tämä asunto sijaitsee. ;)

4 kommenttia :

Kiitos kommenteistanne!

Tämä on hyvän mielen blogi, jossa julkaisen vain viestit, jotka myös pitävät sen sellaisena. :)