keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Serkut ja siskot

Eilen vietettiin Hillan kanssa oikein tyttöjen päivää, kun saatiin aamupäivällä seuraksemme siskoni ja hänen kolmen viikon ikäinen tyttövauvansa. Serkkutytöillä on siis päivää vaille kaksi kuukautta ikäeroa.


Saatiin siskoni kanssa kerrankin oikein kunnolla vaihdettua kuulumisia, kylläpä olikin kaikkia juttuja jäänyt kertomatta, kun suu vaahdossa piti pälpättää ja puolet jäi vieläkin puhumatta. ;) Siskon ja vauvan saapuessa, oli Hilla tuttuun tapaansa päikkäreillä parvekkeella ja vauvelikin jatkoi uniaan kaukalossa. Siispä jäi hyvin aikaa tehdä siskolleni jalkakylpy, sillä välin kun valmistin meille pientä brunssia. Halusin hemmotella siskoa jotenkin (ja samalla antaa myöhästyneen nimipäivälahjan :D) ja arvasin hänen tykkäävän kuumasta jalkakylvystä. Veden joukkoon hellävaraisesti kuorivaa mineraalisuolaa, rypsiöljyä ja 100% eteerisiä öljyjä; sitruuna, ylang ylang ja kaneli. Taustalle soimaan Michael Bublén joululevy, pöydälle kynttilä palamaan ja uskoisin, että rentoutumishetki oli ihan mukava. :)

Pidettiin ihan pienimuotoinen kuvaussessio, kun pikkutytöt heräsivät. Tämä tosin oli ihan tällainen nopea toimitus, jossa sisko räpsi kuvia ja minä heiluttelin helistintä. :D Pitäisikin joskus ottaa ihan varta vasten kuvia, jossa on tausta ja valot kohdillaan. Ja tämä äiti haluaisi myös vähän stailata tyttöään. ;) No kun pienten tyttöjen vaatteet nyt vaan on niin söpöjä...Mitäs veikkaatte? Tuleekohan näistä tytöistä vähän kasvettuaan kuin paita ja peppu? Pienet neidit, joska kesällä kulkevat ulkona paljain jaloin ja hameen helmat liehuen. Ehkä poimivat pellon laidalta sekalaisia kukkakimppuja yhdessä. Tyttöjä, joilla on omia salaisuuksia, eikä niitä kerrota vanhemmille eikä nuoremman tytön isoveljille. :')

Kiitos Kaisa ja vauva ihanasta päivästä! ♥ Minun harvinaisen sosiaalinen viikko jatkuu, sillä tänään menemme kyläilemään kaveripariskunnalle ja huomenna saan seurakseni ystäväni Ullan. :)

2 kommenttia :

  1. Hih, Hillalla ja serkkutytöllä samanlaiset raitabodyt.:) söpöliinit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkka huomio! ;) Ihan naurattaa, kuinka paljon samoja vaatteita meidän tytöillä on... PALJON! :D

      Poista

Kiitos kommenteistanne!

Tämä on hyvän mielen blogi, jossa julkaisen vain viestit, jotka myös pitävät sen sellaisena. :)