maanantai 25. marraskuuta 2013

TehopäiväAurinkoinen tervehdys Hillalta ja hyvää alkavaa viikkoa!

Täällä on suorastaan tehomaanantai meneillään. Tiedättekö, kun joskus on vaan olo, että pystyn ihan mihin vaan ja saan aikaiseksi tänään vaikka mitä. Tehokkaasti olen imuroinut, pyyhkinyt pölyt, vaihtanut petivaatteet, pessyt pyykkiä, tiskannut, tehnyt ruokaa, naputellut postauksia luonnoksiin... lisäksi luonnollisesti leikkinyt (eli laulellut, ilmeillyt ja päästellyt mitä tyhmimpiä ääniä) vauvan kanssa. 


Taloasioitakin olen hoidellut. Mieheni teki minulle listan hoidettavista asioista, sillä välin kun hän hoitaa ilmastointijuttuja. Meillä on aika toimiva ja tasapuolinen työnjako rakentamisessa, molemmat hoitelee asioita. :) Allekirjoitin vesiliittymäsopimuksen ja laitoin sen valmiiksi postiin vientiä varten, hoitelin vähän pankkijuttuja ja nyt alan selvittää talomme takka- ja puuhella-asiaa. Pitäisi nimittäin osata päättää millaiset tulisijat haluamme ja tilata ne! Vanhassa kodissa meillä oli pönttöuuni, joka oli aivan ihana. ♥ Ylempänä kuva siitä (voi vanha koti, on ikävä!). Se olisi valinta omakotitaloonkin, mutta kun pönttiksen halkaisija on vain 700mm, näyttäisi se varmaan vähän yksinäiseltä isossa olohuoneessa. Lisäksi mieheni toivoisi nyt suurempaa lasiluukkua, jotta tuli näkyisi vielä paremmin. Eli siis muita vaihtoehtoja etsimään! Puuhella on myös yksi ongelma... mistä löytää sellainen joka miellyttää sekä ulkonäön että hinnan puolesta? Haluaisin sen olevan aika linjakas, yksinkertainen ja valkoinen.

Parin tunnin päästä lähdemme tytsyn kanssa raksalle, jonne mieheni tulee töistä suoraan. Illalla kotiin päästyämme taidamme vielä viimeistellä sähkösuunnitelmaa, jotta saadaan pikkuhiljaa sähköhommiakin etenemään. :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistanne!

Tämä on hyvän mielen blogi, jossa julkaisen vain viestit, jotka myös pitävät sen sellaisena. :)