tiistai 31. joulukuuta 2013

Vuosi vaihtuu!

Vuoden viimeisiä tunteja viedään.

Blogi jatkaa vielä hetken hiljaisempaa eloa, sillä me majailemme edelleen muiden nurkissa kotiseudulla. Huomenna pakataan taas ihmiset, eläimet ja tavarat ja matkataan kotiin. Aika ihanaa, tai siis tosi ihanaa. Loma on ollut ihana, mutta koti on aina koti.

Paljon on blogeissa näin joulukuun lopulla kattavia, kuvallisia koosteita menneestä vuodesta, mutta minä en sellaista nyt tee. Sanon vaan, että elämäni upein vuosi! Odotettu ja toivottu vauva ilmoitti tulostaan heti tammikuun alussa, joten vuosi sai mitä hienoimman alun. Huhtikuussa tilasimme talopaketin ja kesäkuussa aloitettiin maanrakennustyöt. Elokuussa oli Kannustalomme pystytys ja syyskuun alussa saimme maailman rakkaimman pienen nyytin syliimme. Loppuvuosi onkin mennyt ihan vaaleanpunaiset lasit päässä, vauvahuumassa.

Ensi vuodesta toivon tasaista, arkista ja rauhallista. Viimeiset vuodet ovat olleet täynnä niin isoja juttuja (kihlautuminen, häät, työpaikan vaihtoja, valmistuminen ammattikorkeakoulusta, asunnon myyminen, muutto sekä siis vauva ja talon rakentaminen), joten toivon ettei ensi vuonna tapahtu muuta ihmeempää kuin muutto uuteen kotiin. Kaipaan rauhallista arkea oman perheen kesken.

Oikein onnellista ja ikimuistoista vuotta 2014 teille jokaiselle! <3

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistanne!

Tämä on hyvän mielen blogi, jossa julkaisen vain viestit, jotka myös pitävät sen sellaisena. :)