perjantai 3. tammikuuta 2014

Vielä jokunen sana ja kuva joulusta

KOTONA!

Lomailu on kivaa, mutta sanoisin, että arki on vielä kivempaa. Kotiuduttiin reissusta melko myöhään keskiviikkoiltana, olihan siinä urakkaa kun muutenkin väsyneenä kannettiin koko tavaravuori tänne hissittömän talon toiseen kerrokseen. Samana iltana laitettiin jo osa tavaroista paikoilleen ja minä sain loput hoideltua eilisen päivän aikana. Pyykit on nyt pesty, joulujutut kerätty pois, koti siivottu ja uusi vuosi voi alkaa täydellä teholla!Joulu meni varsin leppoisasti, vaikka ajeltua tulikin. Oli aika ihanaa, kun Hillalle löytyi paljon sylejä. Monta kertaa mietin, kuinka kiitollinen olen siitä, että meillä ja meidän pikkuisella on niin paljon ihmisiä ympärillä, jotka rakastavat ja välittävät! Aattona päästiin mieheni kanssa kahdestaan kaikessa rauhassa joulusaunaan, vieläpä ihanaan savusaunaan. Siellä sielu lepää! ♥ Sama saunarauhaluksus tarjottiin seuraavinakin päivinä, kun löylyteltiin ja vihdottiin tavallisessa rantasaunassa. 


Ruoka oli molempien perheiden luona jälleen kerran taivaallisen hyvää. Itse kannoimme kortemme kekoon valmistamalla porkkanalaatikkoa, graavikuhaa, lasimestarin lohta, omenakastiketta, piparkakkuja ja nekkukakkuja. Ensi vuonna tehdäänkin kaikki ruoat itse, hui! Tosin anopilta jo kysäisin, josko hän tekisi meillekin lanttulaatikkoa, lupasin vaihtarina porkkanalaatikon. Anopin lanttulaatikko on superhyvää! Voi myös olla, että kerjäämme isäni savustamaa lohta myös... heh, eli siis vähän taidamme ensi jouluna vielä helpottaa omaa urakkaa. ;)


Lahjoja saimme ihan järjettömän määrän, huh huh. KIITOS! Tuntuu hassulta, saada niin paljon paketteja näin aikuisella iällä. Paljon oli tarpeellisia tavaroita ja tuotteita, hitusen myös hemmottelujuttuja. Sopivassa suhteessa pehmeitä ja kovia paketteja. Ihanaa. Hillalle oli tonttuset käärineet myös hurjan monta pakettia. Sen kyllä arvasinkin, niin kilttinä on tyttö ollut. ;)


Aika iso osa lahjoista pakattiin suoraan pahvilaatikkoon odottelemaan uutta kotia, sillä emme halua ottaa niitä käyttöön täällä yksiössä. Ihanaa, kun voi laitella uusia juttuja sitten uuteen kotiin. ♥

Olisikohan joulu nyt taputeltu tältä erää? Seuraavan kerran joulutunnelmointia varmaan ensi syksynä, uudessa kodissa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistanne!

Tämä on hyvän mielen blogi, jossa julkaisen vain viestit, jotka myös pitävät sen sellaisena. :)