keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Kaksi onnellista

Häät on niin ihania, yksiä parhaista juhlista. Täynnä onnea, iloa ja rakkautta. Harmittelin viime kesänä, kun meillä ei ollut yksiäkään häitä ohjelmassa. Eikä muitakaan juhlia, vähän harmittelin sitäkin, etten päässyt pukemaan raskausvatsaa kauniiseen juhlamekkoon. ;) No, tänä kesänä ei ole (ainakaan raskaudesta johtuvaa) vatsaa, mutta sen sijaan jotain vielä parempaa. Oma tyttö, jonka kanssa päästään kaksiin häihin vieraaksi.

Kesän hääkausi avattiin tosiaan viime lauantaina ja upeasti avattiinkin! Perjantaina satoi vielä vettä ja oli harmaata, mutta kuin tilauksesta lauantaiaamu valkeni kirkkaana, aurinkoisena ja lämpimänä.Hääpari vihittiin Linnassa, upea ja lämminhenkinen paikka. Sieltä siirryttiin Palokunnantalolle, joka on kaunis, vanha rakennus. Meillä oli Hilla rattaissa ja liikuimme kävellen koko päivän. Niin mielettömän ihana ilma! Ja kerrankin jotain hyvää keskusta-asumisessa. ;) Yleensä kahdeksan aikaan nukkumaan menevä Hilla yllätti meidät täysin ja jaksoi olla pirteänä kymmeneen saakka. Olisi varmaan jaksanut vielä pidempäänkin, mutta siinä vaiheessa ajateltiin, että parempi poistua ettei mene tytöllä ihan rytmi sekaisin. Yö meni ihan normaalisti (yöunet ei siis pidentyneet aamusta paria tuntia, harmi) ja sunnuntai-iltana palattiin tuttuun nukkumaanmenoaikaan ongelmitta.


Juhlissa tyttönen oli tosi nätisti, aika paljon hämmästeli ja ihmetteli ihmisiä. Hänelle oli syöttötuolissa oma paikka, jossa istuskellessa aika menikin suurimmaksi osaksi. Välillä toki piti päästä syliin ja vähän kiertelemään ja katselemaan. Hän myös nukkui yhdet pienet unet rattaissa.


Mietin omiin häihin liukuvärjättyä kakkua ja näissä häissä sellaisen näin vihdoin ihan livenä! Niin mieletön! ♥ Ihastuin myös neilikoiden vaaleanliilaan väriin. Näissä häissä oli muuten meidän häiden lautasliinat lainassa, tuli ihan haikea olo. 

Rento tunnelma, maistuvaa ruokaa, hyvä bändi, kaunis tila ja upeat koristelut, sopivasti ohjelmaa ja hyvät puheet. Voiko sitä enempää toivoa?

Onnea vielä kerran R & S ja paljon rakkautta yhteiselle aviotaipaleelle! ♥

4 kommenttia :

 1. Ihania tunnelmakuvia. Nuo kukkakimput ovat kyllä aivan mahtavan upeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ne kyllä oli upeat kimput, niistä olisi voinut kuvata vaikka kuinka paljon! :)

   Poista
 2. Wou miten kauniit juhlat!! <3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan! Mä huokailen vieläkin tuon kakun perään... <3 Ja aijai, kohta on sitten U:n ja T:n häät, ne on taatusti myös yhtä upeat, ihanaa!

   Poista

Kiitos kommenteistanne!

Tämä on hyvän mielen blogi, jossa julkaisen vain viestit, jotka myös pitävät sen sellaisena. :)