torstai 8. toukokuuta 2014

Pienen tytön mekko häihin

Kuten varmaan aiemmin kertomistani kahden ystävän polttareista on voinut päätelläkin, on meillä luonnollisesti myös parit häät tulossa lähiaikoina. Toiset on toukokuussa, toiset kesäkuussa. Molempiin mennään koko perheen voimin, ihanaa!

Ensinnäkin on ihanaa päästä todistamaan kun ystävät aloittavat avioliiton, on kunnia saada olla mukana heidän tärkeässä päivässään. Nämä kahdet häät on myös tervetullutta vaihtelua meidän raksailuun. Lisäksi, vähän pinnallinen ihminen kun on, odotan tosi paljon että pääsee laittautumaan! Kivaa myös pukea Hilla vähän nätimmin, hänellä kun ei hirveästi ole elämänsä aikana ollut juhlia, mihin voisi tälläytyä. ;) No joo, kyllähän me puetaan Hillalle mekkoja ja hameita ihan ilman juhliakin, mutta kivaa silti päästä hänen kanssaan juhlimaan.

Monet tyttösen ihanista mekoista on jo valitettavasti jäänyt pieneksi ja edessä taitaakin olla shoppailua. Katselin vähän etukäteen jo netistä varteenotettavia vaihtoehtoja meidän pienen tytön juhlapukeutumiseen...


Lindex / Name It
KappAhl / Lindex

Aika selkeä tyyli näyttäisi olevan, vai mitä? Jotenkin näen nyt mielessäni vaaleanpunaisen sävyisen mekon, onneksi tarjontaa näyttäisi olevan. Suuria summia en ole valmis panostamaan, sillä käyttökertoja ei kuitenkaan tule montaa, joten ihan perus ketjuliikkeiden valikoimista ajattelin mekon löytää. 

Mekon kaveriksi sukkahousut, neuletakki ja mahdollisesti jotkut kengät, jos sopivat sattuu löytymään. Eiköhän sitten ole meidänkin tyttö valmis hääjuhliin. :)

Kiinnostaisi teidänkin mielipiteet, mikä kollaasin mekoista on lempparinne?

4 kommenttia :

 1. Ihania kaikki! Mutta ehkä häihin valitsisin yläoikean:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olis ollut nätti... mutta päädyin alarivin oikeaan kuitenkin, kun sattui saamaan -30% vielä alennusta! :)

   Poista
 2. muistaakseni toi oikealla alhaalla oli enemmänkin tunikapituutta, mutta ihana kyllä muuten. Kaks kertaa oon jo meinannut kävellä sen kanssa kauppaan ja ehkä vielä niin teenkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja siihen juuri päädyin! :D Mä oon muutamankin tunikan ostanut vähän isommassa koossa, ne on mennyt hyvin mekkoina. Pitkäikäisiä, kun menee sitten joskus paljon myöhemmin tunikana. Tuokaan ei ollut liian iso hartiaseudulta, joten hyvin sopi mekoksi. Hilla käyttää normaalisti 74-80, mutta ostin tuon nyt koossa 92. Se on ihana, suosittelen! ♥

   Poista

Kiitos kommenteistanne!

Tämä on hyvän mielen blogi, jossa julkaisen vain viestit, jotka myös pitävät sen sellaisena. :)