keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Vuosi sitten...


...aloitettiin toukokuun ensimmäinen päivä kiireettömän brunssin merkeissä....käytiin mökillä moikkaamassa mun vanhempia ja maistamassa simaa....olin puolessa välissä raskautta ja ostanut muutamia vaatteita vauvaa varten. Ensimmäistä kertaa levittelin ne sängylle nähdäkseni, mitä kaikkea sitä onkaan tullut jo hankittua....istutin pupujen kanssa kesäkukkia parvekkeelle....kahvittelin usein itsekseni parvekkeella ja nautin keväästä....keräsin tontilta luonnonkukkia maljakkoon, jotta kaupungissakin olisi pala tulevaa kotia....käytiin Helsingissä jääkiekon MM-kisoissa katsomassa Suomen peli.


...nautittiin hääpäivän aamuna brunssista kotona ja hämmästeltiin mahassa juuri silloin kovin voimakkaasti potkinutta vauvaa.

...lähdettiin hääpäivän kunniaksi kaupungille katsomaan stand up:ia.

Näiden lisäksi tehtiin paljon paperityötä rakentamista varten. Etsittiin maanrakentajaa, perustussuunnittelijaa ja kvv-vastaavaa, mietittiin sähkösuunnitelmaa ja lvi-suunnitelmaa, hoidettiin asioita rakennuslupahakemusta varten... mitähän vielä? En enää edes muista, muuta kuin sen, että hommaa riitti ja turhautti, kun mitään näkyvää ei silti tapahtunut.

Koko ajan enenevissä määrin mielessä oli myös kasvava vatsa ja sen sisällä potkiva vauva. Kuun puolessa välissä oli myös raskauden puolimatka ja rakenneultra, jossa tärkein uutinen oli terve vauva, mutta jossa ei toivomuksestamme huolimatta selvinnyt vauvelin sukupuoli. Voi ihana pallomaha, sitä on tosi kova ikävä! ♥

Olipa hauska katsella viime toukokuun kuvia (vaikka ne enimmäkseen olikin huonolaatuisia kameraräpsyjä, sillä ostin uuden kameran vasta kesäkuussa)... tässä oli teillekin uusia juttuja, kun en silloin vielä blogannut. Mitkä asiat on on teillä jäänyt mieleen vuoden takaa? Oliko jotain merkittävää vai oliko elämä samanlaista kuin nytkin?

5 kommenttia :

 1. Aika lailla vuosi sitten päästimme "julkisuuteen" tiedon siitä, että marraskuussa meille syntyy ihmistaimi. Joten vähän samanlaisissa tunnelmissa on menty. :) Hääpäiväkin on näihin aikoihin ja kävimme ulkona syömässä. Ja juomassa alkoholitonta viiniä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, tuo ihmistaimi on niin ihana sana! :D Olipas kiva kuulla sun muisteloita, kun ne vielä sattui tosiaan olemaan samankaltaisia kuin itsellänikin.

   Poista
 2. Moikka!

  Meillä on ensi viikon perjantaina muuttotarkastus ja jos kaikki menee nappiin, niin helatorstaina aloitettaisiin muutto :) Mäkin olen hirveästi miettinyt näitä vuosi sitten -tapahtumia. Me aloitettiin rakentaminen viime vuoden helatorstaina, joten vuosi sitten oli kyllä aikalailla eri tunnelmat kuin nyt. Huomenna tasan vuoden päästä meillä on myös häät, joten huomenna meillä on -1 hääpäivä. Sulla on kyllä ollut aivan älyttömän suloinen vatsa, puhumattakaan teidän neitokaisen suloisuudesta!! :)

  Oletteko päässeet ostamaan jo pintamateriaaleja? Me puhuttiin juuri eilen kuinka kiva olisi, jos siihen meidän naapuriin tulisi pakkokakkoseksi joku samanlainen Kannus kuin teillä. Vielä siinä ei ole ollut mitään aloittamisen merkkejä tai kylttiä, mutta aivan varmasti siihen tulee sellainen seinä * seinä kaksikerroksinen talo.

  T. Kannus-naapuri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No heippa, kiva taas kuulla susta! Vastaus vaan on vähän viipynyt, kiirettä pitää. :)

   Kuinkas teidän muuttotarkastus sujui, pääsettekö muuttamaan kuten suunniteltu? Oletan kyllä että läpi meni, aivan ihanaa varmasti! Oon niiiin kateellinen. :D Mieti, nyt pääsette vihdoin rankan uurastuksen päätteeksi Kotiin. Ihan parasta ja vielä näin kesän aluksi, ihana ajoitus. Koko kesä uudessa kodissa ja sitten ensi joulu..oh.

   Ja hei huisia, meette naimisiin! Tsemppiä sitten niihin valmisteluihin, ei pääse kiireet loppumaan. ;) Siihen vielä vauva, niin ei oo tylsää, heh. Menettekö te täällä Hämeenlinnassa naimisiin? Ja niin, kiitos, mulla on tuota vauvavatsaa ihan kauhea ikävä...snif.

   Jonkin verran ollaan pintamateriaaleja ostettu, ei paljoa kuitenkaan. Tuntuu, että koko talo on niin täynnä roinaa, ettei sinne halua vielä ostaan kauheasti jemmaan mitään. Tosin kohta niitä pääsee laittaan ihan paikoilleen, joten pian pääsee shoppaileen! :) Päässä on kyllä siis mietittynä jo kaikki. Jännää varmaan tosiaan, kun ei tiedä yhtään naapurista. Toivottavasti saatte siihen teidän ihanan Kannuksen arvoisen naapuritalon, mä en ainakaan niistä laatikkotaloista niin välitä.

   Varmaan saatetaan törmäillä uusilla hoodeilla, nyt kun muutatte! Mä en sua tunnista, mutta sä varmaan mut. Ainakin kun valkoisten vaunujen kanssa käppäilen... tuu moikkaan jos näet. :)

   Poista
 3. Muuttolupa saatiin ja tämän viikon lauantaina muutetaan. Kyllähän siinä vielä puuhaa riittää sisällä ja ulkonakin (autokatoskin pitäisi vielä tehdä, pohjat onneksi tehtiin jo viime kesänä), mutta on kyllä kiva päästä asumaan. Koko tää viikko on ollut tosi outo, kun ei olisi illalla millään halunnut enää lähteä toiseen kotiin nukkumaan, vaan olisi tahtonut jo jäädä omaan kotiin. :) Joo Hämeenlinnassa mennään naimisiin, ollaan molemmat täältä kotoisin. Kun enemmän oon selannut blogiasi, niin huomasin, että meillä vietetään juhlat samassa paikassa kuin teillä! Lammilla on vihkiminen, mutta hääjuhla siis Kankaisten tilalla :)

  Tuo loppuaika raksasta menee todellisuudessa aivan hirveää vauhtia, vaikka se tuntuu silloin kamalan pitkältä. Musta tuntuu, että oltaisiin vasta justiinsa eilen tasoitettu ja maalattu seinät, vaikka sen jälkeen on tehty katto ja lattiakin sekä kaakeloinnit. Pian huomaat, että teillä muuttotarkastus lähenee.

  Puhuit siitä, että toiset eivät näe sitä työnmäärää, joka on tehty, vaan näyttää, ettei talo etene mihinkään. Ymmärrän kyllä miltä nuo kommentit tuntuu. Meillä on viime viikollakin käynyt muutama tuttu kylässä ja ovat olleet ihan ihmeissään, että tekö siis muutatte viikon päästä. Näyttää kuulemma vielä niin keskeneräiseltä! Välillä kyllä ärsyttää nuo, kun itselle se on jo ihan valmis talo, kun se on siitä tyhjältä pellolta lähdetty rakentamaan.

  Sitä roinaa on kyllä meilläkin ollut. Vieläkin on yksi makkari täynnä työkaluja ja toinen makkari on täyttynyt ylimääräisistä kattopaneleista, kaakeleista, listoista yms. Mies ei ymmärrä, kun intän, että tyhjennän kyllä niiden makkareiden sisällöt konttiin ennen viikonloppua. Ei tajua, miten tuollainen voi häiritä, mutta kun mä vaan tahdon jo laittamaan kaikki valmiiksi paikoilleen.

  Ilman muuta tulen moikkaamaan, jos törmätään!! :) Tsemppiä teille loppurutistukseen! Siinä on enää teillä jäljellä vain murto-osa! Ja muutenkin toi on kyllä paras vaihe, kun raksa muuttuu koko ajan ja näkyviä muutoksia on ihan päivittäin. Siitä saa kyllä lisäenergiaa!

  P.s. Vähän alkaa kyllä jo vauvakuume nostamaan päätään, mutta pitää malttaa vielä. Projekti kerrallaan ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne!

Tämä on hyvän mielen blogi, jossa julkaisen vain viestit, jotka myös pitävät sen sellaisena. :)