lauantai 1. marraskuuta 2014

Marraskuu

Tunnelmallista Pyhäinpäivän iltaa!

Ja hei, ihanaa marraskuuta samalla! Tykkään kun kuu vaihtuu, jotenkin se on aina mahdollisuus uuteen starttiin. Sama ilmiö on sitten vähän ponnekkaammassa mittakaavassa vuoden vaihtuessa. Mutta nyt nautitaan marraskuusta, se on kiva kuukausi. 30 päivää aikaa nauttia ja tehdä tästä hyvä kuu! 

Pyhäinpäivän kunniaksi meillä syttyi paljon kynttilöitä, sisällä ja vähän ulkonakin. Marraskuun alkamisen kunniaksi puolestaan hain aamulla metsästä havuja, sekä kuusen että katajan. Ihanaa tuoksua ja väriä, tykkään tosi paljon. Katajaa on lasipulloihin aseteltuna nyt vähän ympäri kotia, kuusen oksia meinasin laittaa ennemminkin tuohon ulos. Saa nähdä, riittääkö tämän päiväinen saalis vai saako sitä lähteä vielä uudestaan metsään näissä merkeissä.

Nyt taidan keittää vielä kupillisen glögiä ja sitten mennä pehkuihin, kun on niin väsynyt olo. Mies nukahti jo puoli seitsemän, tyttö puoli kahdeksan, äiti varmaan viimeistään yhdeksältä. Hyvin porrastettua! Meillä oli tytön kanssa aivan ihana päivä, kun kävimme rakkaan ystäväni kanssa kahvilla ja samalla katsastamassa miltä tämän kylän uusi komea kauppakeskus näyttää. Ihan superihana tyttöjen päivä, mietin vain että miksei tällaisia tule vietettyä useamminkin. Kiitos Riikka, oot aina yhtä hauskaa seuraa! ♥

Rauhallista loppuiltaa teille kaikille!

4 kommenttia :

  1. Mitäs tykkäsitte uudesta ostoskeskuksesta? :) Mun mielestä se oli oikein näppärän kokoinen kaupungin mittakaavaan! Perjantaina käväistiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tykättiin kyllä tosi paljon! Niin tervetullut tänne, ihanasti uusia liikkeitä ja jotenkin "vanhatkin" tuntui piristyneemmiltä uusissa, hienoissa tiloissa. :) Ehkä tänä vuonna joululahjashoppailutkin pystyy suorittaan ihan omalla kylällä...? :D Odotan innolla, kun alkuhässäkät vähän laantuu ja siellä on hitusen rauhallisempaa kierrellä. Oli lapsenkin kanssa niin näppärää, autolla halliin ja sisävaatteissa suoraan liikkeisiin, kyllä kiitos! ;)

      Poista
  2. Olen ihan koukussa tähän sun blogiin! En enää muista mistä tän löysin, mutta oon tässä viikkojen kuluessa kahlannut jokaisen sun postauksen läpi ja oon ihan myyty. Niin kauniita kuvia, niin suloinen lapsi, niin hyvä sisustustyyli, ah! Ja oma talonrakennus kuume vaan nousi kun lueskeli noita su kirjoittamia rakennuspostauksia. Mäki haluuuuuuun :D Ihana hyvänmielen blogi, tulen hyvälle tuulelle sun kirjoituksia lueskellessa, positiivinen energia oikein pursuaa tännekin! Jään ehdottomasti seuraamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, miten ihana kommentti!! Lämmin ja vilpitön kiitos. ♥ Luin tämän eilen aamulla, mikä piristysviesti! Ei sen jälkeen voinut alkaa kuin hyvä päivä! :) Mukavaa Henni jos viihdyt ja toivottavasti pystyn välittämään jatkossakin hyvää mieltä ja juuri sitä positiivista energiaa. Ihanaa joulun odotusta!

      Poista

Kiitos kommenteistanne!

Tämä on hyvän mielen blogi, jossa julkaisen vain viestit, jotka myös pitävät sen sellaisena. :)