maanantai 17. helmikuuta 2014

Ensi talven haalari

Aah, oon niin rakastunut kuin nyt vaatteeseen voi olla!

Hillan ensi talven haalari saapui viime viikolla ja se on just niin i-h-a-n-a kuin ajattelinkin. Haalari on aina niin tyylikkään tanskalaisen Wheatin, väri täydellinen vanha roosa. Rakastan tanskalaisia merkkejä niin vaatteissa kuin sisustuksessakin. Ne nyt vaan osaa! Nämä kuvat on kyllä oudon rakeisia, mutta en nyt ehtinyt ottaa enää uusiakaan ja halusin päästä hehkuttamaan tätä teillekin!

Väri on siis vanha roosa, eikä kauniimpaa voisi minun silmään olla. Oon tässäKIN asiassa niin tarkka... ei se nyt vaan ole ihan se ja sama, mikä vaaleanpunaisen sävy on kyseessä. Suosin murrettuja, harmaaseen taittavia ja kylmiä sävyjä. Kirkkaat värit ei vaan iske. Onneksi saan päättää Hillan pukeutumisesta vielä pitkään, ennen kuin hän osaa itse toivoa jotain. Ja kuka tietää, ehkä äidin ja isin vaatemaku tarttuu myös tyttäreen? :)

Oletteko te hankkineet nyt alennusmyynneistä jo ensi talven haalareita lapsillenne?

2 kommenttia :

  1. Niin nappi valinta! Itsekin olen noita Wheatin haalareita ihaillut. Ja tuo väri on kyllä kuin tehty Hillalle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haalari on kyllä niin suloinen ja mikä tärkeintä, tuntuu tosi laadukkaalta, katsotaan miten kestää käyttöä ensi talvena. Ja toivottavasti mahtuu hyvin! ;) Hih, murrettu vanha roosa on kyllä niin Hillan väri... ♥ Vai äidin? ;)

      Poista

Kiitos kommenteistanne!

Tämä on hyvän mielen blogi, jossa julkaisen vain viestit, jotka myös pitävät sen sellaisena. :)