torstai 13. helmikuuta 2014

Haaste - bloggausnurkkaus

Sain Lilies and Ginger -blogista kivan haasteen, jossa on tarkoitus vilauttaa omaa bloggailupaikkaansa.


Täällä väliaikaiskodissa kun ei tuota tilaa liiemmin ole, niin bloggaaminenkin tapahtuu ruokapöydän äärellä. Ette uskokaan, kuinka paljon odotan sitä, että meillä on työhuone ja läppäri ei näin ollen majaile ruokapöydällä. Vieraiden tullessa kylään tosin laitan läppärin useimmiten pois tästä pöydältä, joten ei täälläkään onneksi ihan aina näytä tältä.
Kirjoittelen meidän neljä vuotta vanhalla Sony Vaiolla, joka on ollut erittäin hyvä kone. Akku on tosin jo huono, joten läppärin täytyy olla johdon päässä. Uuden koneen osto on edessä jossain vaiheessa, mutta kun tälläkin pärjää ihan hyvin, niin mitä suotta kiiruhtaa sen kanssa.

Blogatessa koneen vierellä on useimmiten myös puhelin ja kahvikuppi. Tällä kertaa kahvin kaverina oli viinirypäleitä ja pienemmässä kulhossa suklaata. Kamerakin on monesti lähettyvillä, kun laitan kuvia koneelle mutta nyt se oli luonnollisesti työssään. ;)

Lyhyesti ja ytimekkäästi; tässä minä kirjoittelen. Mä haluan haastaa seuraavat aakkosjärjestykseen laitetut typyt tekemään tämän saman haasteen:

6 kommenttia :

 1. Ihanaa kun teit tän:) Teillä on niin kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos. :) Tää oli kiva ja tarpeeksi helppo, mulla on rästissä monta haastetta mutta niissä joutuu vähän miettimäänkin, siksi on kestänyt niiden vastaanottamisessa. :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Sun bloggauspaikka näytti ihanan inspiroivalta :)

   Poista
 3. Haaste otettu vastaan ja vastatt :) Hauska juttu tämä!

  Kahvi ja suklaa <3 Nam.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeij, kiva :) Mäkin tykkäsin, kiva päästä näkeen ihmisten bloggauspaikkoja!

   Poista

Kiitos kommenteistanne!

Tämä on hyvän mielen blogi, jossa julkaisen vain viestit, jotka myös pitävät sen sellaisena. :)