perjantai 14. helmikuuta 2014

Ystäviä

Itselläni on sopivasti kavereita ja muutama hyvä ystävä, joista yksi on kuitenkin ylitse muiden. Hänen kanssaan voi puhua mistä vaan. Hänen kanssaan voi luontevasti olla hiljaa. Hänen kanssaan olen kokenut paljon ja hänen kanssaan haluan kokea vielä paljon enemmän. Hän on se, jolle soitan päivittäin monta puhelua. Hän on se, kenelle kerron ensimmäisenä kaikki kertomisen arvoiset asian. Hänelle kerron myös ne hölmöt jutut, jotka voisi hyvinkin jättää myös kertomatta. 

Hänen vuokseen tekisin mitä vaan. Hän on ihminen, johon luotan täysin ja jota kunnioitan niin paljon. Hän on hurmaava, ystävällinen, sympaattinen, hassu, viisas, temperamenttinen. Hän osaa myös olla ärsyttävä ja joskus suorastaan raivostuttava. Kuitenkin niin rakas, älyttömän rakas.

Hänen vierestään herään joka aamu ja hänelle sanon joka päivä aja varovasti. Hänen vierelleen nukahdan joka ilta ja sanon kauniita unia, rakastan sua.

Hän on aviomieheni. Lapseni isä. Paras ystäväni.
Postipoika ilahdutti tänään parilla kirjekuorella. Hilla sai ison kirjeen rakkailta kummeiltaan, ne on kyllä ihan parhaita! Ollapa itse yhtä hyvä kummi. Kortti, jossa oli niin liikuttava teksti, että äidillä tuli tippa linssiin. Lisäksi ihana pupuhelistin, jonka Hilla nappasi heti leikkeihin ja pupu onkin saanut jo paljon märkiä pusuja.  Sisälsipä kummien kuori myös suklaasydämet Hillan vanhemmille, ne taidetaan nauttia iltakahvien seurana.

Omalta ihanalta, vanhemmalta kummipojaltamme tuli puolestaan niin hellyyttävä kortti! Uskomatonta, miten hänestä on kasvanut noin iso poika, piirtää ja kirjoittaa jo tosi hyvin. Korttiin on piirretty mieheni, poika itse ja Hilla. Kummitätiä ei tällä kertaa ole näköjään kelpuutettu kuvaan! :D Mutta huh, kuinka aika menee niin nopeasti! Eikö hän just syntynyt? Paljon paljon terveisiä Kangasalle, olet kummeille tosi rakas! ♥
Lempeää Ystävänpäivää! ♥

Neljä ylintä kuvaa: Valoisa Wedding Photography (kihlakuvauksemme)

8 kommenttia :

 1. Herkkä teksti, meinasi tulla tippa linssiin!

  Rakkauden täyteistä ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 2. Ihana teksti <3

  Hyvää ystävänpäivää sinullekin, blogiystävä :)
  Ja Tytiltä ystisterkut Hillalle! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin ihanainen Annie! Nimenomaan blogiystävä. ♥ Nähtäispä joskus ihan oikeassakin elämässä, se olisi kivaa!

   Hilla kiittää ja lähettää terkkuja takaisin Tytille. Saattaapa jopa lähettää pari märkää pusua poskelle. :P

   Poista
 3. Kauniisti kirjoitettu aviomiehestäsi :')

  Ja olet täydellinen kummi, huomaavainen <3 Vielä tätä kautta kiitokset kortista!

  VastaaPoista
 4. Onpa todella kauniita kuvia ja herkkä teksti! <3 rakkaus on ihanaa!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne!

Tämä on hyvän mielen blogi, jossa julkaisen vain viestit, jotka myös pitävät sen sellaisena. :)