lauantai 15. helmikuuta 2014

Ystävänpäivän tunnelmia

Me vietettiin eilen ystävänpäivää kotona kolmistaan, eli siis ihan parhaassa seurassa. ;) Vähän innostuin koristeleen kotia teeman mukaisesti, vaikka ei nyt varsinaisesti ollut tarkoitus... mutta ootellessa miestä kotiin vähän väsäilin.


Syötiin, juteltiin, herkuteltiin ja lopulta katsottiin Suomen peliä. Oltiin vaan. Parasta.  Hilla meni nukkumaan puoli kymmenen aikaan, kymmeneltä katseltiin ilotulitusta olohuoneen ikkunasta. Kivasti näkyi meille, kun tuossa torilla paukuteltiin. Valvottiin vielä kahdestaan jonkin aikaa ja nautittiin lasilliset viiniä.

Ensimmäinen päivä, öö... en edes muista koska kun ei edes käyty raksalla. Teki oikeastaan tosi hyvää. Nyt jaksaa taas!Kivaa viikonlopun jatkoa teille! :)

5 kommenttia :

 1. Voi että olet taas laittanut kodin nätiksi! Sulla riittää aina ihania ideoita <3

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanan näköistä ja mikä ystävänpäivätunnelma! :) Ja neiti niin söpönä :) Täällä askarreltiin ystävänpäiväkortteja ja nautittiin yhdessäolosta <3 Anniina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tällaiselle vaaleanpunaisesta muutenkin tykkäävälle on kiva kun on yks päivä, että voi vetää vähän överiksi tuon koristelun. ;) Kuulostaa teidänkin ystispäivä just ihanalta, yhdessäolo on parasta. ♥

   Ja hei, joo, ne kommentit tuli oikealla nimellä. Jätin julkaisematta. Kiljuminen on täälläkin aika suurta huutoa nyt! Se on hauskaa, joskaan aina ei aamulla naurata, kun äiti voisi vielä vähän aikaa nukkua...;) Ihana tuo teidän pianojuttu, se on kiva aloittaa ajoissa niin siitä saa vielä mukavan yhteisen musisointiharrastuksen.

   Aika samaa kokoluokkaa on meidän typyt edelleen, Minea on hippusen hoikempi kuin tuo meidän pullero. ♥

   Poista
  2. Kiitos, kun jätit julkaisematta :) Ei siinä muuta, mutta ei viitsi internetin maailmassa koko nimellä jättää omasta lapsesta kommenttia. Pitää katsoa, miten vois kommentoida muuten kuin anonyymisti!

   Joo kovin samoissa mitoissa mennään <3 Täälläkin herättiin tänään iloiseen kiljumiseen :D Onneksi oli jo aikakin herätä :)

   Poista

Kiitos kommenteistanne!

Tämä on hyvän mielen blogi, jossa julkaisen vain viestit, jotka myös pitävät sen sellaisena. :)