perjantai 21. helmikuuta 2014

Siivouspäivä

Muutaman päivän tauon jälkeen olen viettänyt tätä päivää kotosalla, enkä raksalla. Pakko kai sitä on täälläkin välillä olla, vaikka mieli tekisi vaan rakentaa ja rakentaa. Kasvaneet pyykki- ja tiskivuoret sekä harmaat pölypallerot nurkissa kertoivat, että se on siivouspäivän paikka. Siispä Hillan mentyä päikkäreille tehosiivous alkoi! Samalla innostuksella siivosin ja pesin myös pupujen häkit ja vaihdon sekä meidän että Hillan petivaatteet. Nyt koti on siisti ja täällä tuoksuu puhdas pyykki, eli tavallaan ei mikään. ;) Pölyt pyyhin hennon vaniljaisella pesuaineella, joka jätti koko asuntoon sopivan miedon tuoksun.



Kukatkin näyttää entistä paremmilta puhtaassa ja raikkaassa kodissa. Valko-vaaleanpunaiset tulppaanit on ostettu jo maanantaina, mutta eiköhän ne mene vielä tämän viikonlopun yli. Mulla on nyt tullut tavaksi hakea maanantaikimppu itselleni, se piristää uutta viikkoa kivasti. Lisäksi nappasin sunnuntaiselta Ikea-käynniltäni yhden ikilemppareistani, perunanarsissin, mukaani.


Hillalle vaihdon tosiaan puhtaat lakanat, mutta päiväpeitoksi jätin tuon suloisen pupulakanan. Tilasin sen jo ennen kuin olin edes raskaana ja se edelleen miellyttää silmää todella paljon. Ihan meidän näköinen, pupuihmisiä kun ollaan. :) Pupuja on Hillalla sängyssäkin aina unikavereina.

Yöpöytänä toimii vanha Artekin jakkara, jonka päällä on Hillan ristiäislahjatöppöset ja joululahjasalkku. ♥ Vaikka toivon, että mun vauva olisi aina vauva, salaa odotan jo sitä, kun hän kävelee ja lähtee kyläilemään salkku täynnä lempileluja. Tai ensimmäistä yökyläilyä, ehkä ensi vuonna, Hilla voi pakata tavaroitaan omaan matkalaukkuun. 


Nyt alan hiljalleen valmistautua Suomi-Ruotsi -tunnelmiin...jännää! Elättelen toiveita, että mies onnistuisi lähtemään töistä aiemmin, että hänkin pääsisi kotiin katsomaan peliä. Tsempataanhan kaikki Suomi voittoon! :)

Hyvää viikonloppua!

4 kommenttia :

  1. Maanantaikimppu kuulostaa tosi kivalta idealta ja piristää varmasti. Saisikohan itsekin aikaiseksi aloittaa sellaisen noutamisen.

    Jääkiekossa kävi kalpaten, mutta hyvää viikonloppua sinulle siitä huolimatta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen maanantaikimppua! Monet taitaa suosia perjantaikimppua, mutta me kun ollaan aina viikonloput rakentamassa, eikä kukkia tulisi katseltua, niin olen todennut että maanantai on meille parempi päivä piristyskukille. Mies palaa töihin, arki jatkuu, kukat piristää. :)

      No niin kävi, tänään uusi tsemppaus vielä! :)

      Poista
  2. Ihana tuo "maljakko", missä kukat ovat :)

    Mainitsit vaniljan tuoksuisesta siivousaineesta? Mistä sellaista saa <3?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tämä: http://kiiltoclean.fi/component/tuotteet/?view=tuote&task=showproduct&prodid=1033 eli ihan perusmarketeista löytyy. Ostin omani jo pari vuotta sitten, siinä lukee limited edition, joten ajattelin sen olevan joku talven kausituoksu. Mutta ehkä sitä saa edelleen, kun kerran netistäkin löytyi? :) Ihana tuoksu! ♥

      Poista

Kiitos kommenteistanne!

Tämä on hyvän mielen blogi, jossa julkaisen vain viestit, jotka myös pitävät sen sellaisena. :)