keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Bråkig

Kävin tsekkaamassa helmikuussa kauppoihin tulevan Ikean Bråkig-malliston kuvia. Aikamoisia herkkuja on mukana, tosin ehkä vähän jotenkin jo nähtyjä juttuja... mutta kyllä ne silti minua vielä houkuttelevat. Lähinnä kiinnostuin noista säilytyslaatikoista, Hillan huonetta sekä työhuonetta silmälläpitäen. 

Muutenkin värimaailma on aika hyvin Hillan huoneen mukainen, sinne on nimittäin tulossa valkoisen, mustan ja harmaan lisäksi roosaa ja minttua. Yhdelle seinälle tulee Ferm Livingin Harlequin-tapetti roosan värisenä, joten näistä Ikean jutuista saisi kyllä sille kivoja kavereita... Hmm. :)

Iskeekö nämä uutuudet teihin?

Kuvat: Ikea

9 kommenttia :

 1. Aika hempeän suloisia, ihania! Toimisivat tosi hyvin lastenhuoneessa, ja miksi ei muuallakin:)

  VastaaPoista
 2. Ihanan söppänöitä! Voisin ottaa tuollaisen vaaleanpunaisen tuolin kyllä ehdottomasti (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Söppänöitä nimenomaan! Se on kyllä tosi herkku, täytyy livenä nähdä vielä onko värisävy yhtä kaunis kuin kuvissa. Kyllä sillekin meidän uudesta talosta paikka löytyisi. ;) Jakkarakin houkuttelee, meillä on pari Artekin nelijalkaista jakkaraa valkoisena, mutta kyllähän tuollainen Ikea-versio sekaan mahtuisi. :)

   Poista
 3. Iskee ja pahasti! Kiitos tästä tiedosta, olemme juuri viikolla 7 suuntaamassa Ikeaan tulevan lastenhuoneeseen tekemään ostoksia, tiedätkö tulevatko nämä myyntiin heti helmikuun alusta (1.2)? Nuo tuolitkin ovat todella ihania, meillä menikin vähän pasmat sekaisin kun tulikin sellainen lupaus sukupuolesta ultrassa että pitäisi lähteä oikein tapetointi hommiinkin mutta ehkä muutamalla värikkäämällä muutoksella saadaan siitä kelpohuone vauvalle niin ettei sukupuoli jää kuitenkaan epäselväksi huoneeseen astuessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii, haluatko paljastaa lupauksen? Jännää!! ♥ Lastenhuoneen suunnittelu ja sisustaminen on ihanaa, mua harmittaa ettei olla voitu laittaa Hillalle huonetta heti alusta asti, mutta kohta saa tosissaan alkaa miettiä uuden kodin sisustusta, joten ehkä se korvaa tämän menetyksen. ;)

   Ainakin pitäisi tulla heti 1.2. myyntiin, toivotaan että pitäisi paikkaansa. Meidän on myös pitänyt tehdä Ikea-reissu, joten täytyy mennä heti helmikuun alussa että kaikkea olisi vielä saatavilla. Nämä on siis sellaisia, joita tulee vaan rajallinen määrä. :) En tiedä oletko tietoinen, että Tampereen Ikeassa on vieläkin remontti meneillään, joten siellä on vähän paikat sekaisin ja viimeksi kun kävin, niin tavaroita loppukin. Joten melkein kannattaa suunnistaa pääkaupunkiseudun myymälöihin.

   Poista
  2. Sukupuoli pysyköön salaisuutena tutuille ja tuntemattomille :) Kiitos tiedosta että Tampere on remontissa, meidän piti mennä sinne lomalla mutta ehkä käymmekin nyt sitten Raision Ikeassa kun suuntaamme Turkuun yhtenä päivänä, vaikkakin tuttu ja turvallinen Espoon alkuperäinen Ikea on mielestäni paras! Harmi että näitä on rajallinen määrä, varmaan noi tuolit ainakin menee nopeasti voisin kuvitella :/

   Poista
 4. Kiva nähdä vähän inpiskuvia :) on se maku ehkä vähän modernimpaan suuntaan mennyt, eikö? Ihania värejä ja paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika paljonkin modernimpaan! Sekoitus uutta ja vanhaa, designia ja Ikeaa sekä paljon itsetehtyä, siinä raamit meidän omakotitaloon. :) Noi värit on kyllä jotenkin niin herkkuja, vielä kun kevät tulee ja aurinko paistaa, niin oih!

   Poista

Kiitos kommenteistanne!

Tämä on hyvän mielen blogi, jossa julkaisen vain viestit, jotka myös pitävät sen sellaisena. :)