perjantai 24. tammikuuta 2014

Perjantain piristys

Meillä oli pitkän tauon jälkeen tyttötreffit tänään, kun saatiin Hillan kanssa päiväseuraksi siskoni Kaisa ja hänen Iisa-vauva. Kuulumisten päivittämistä, vähän juoruja, hömppäjuttuja... mitä sitä nyt yleensä tytöt puhuu? ;)


Olipa ihanaa saada seuraa, meidän vauvatkin on kyllä niin hurmaavan rauhallisia tyyppejä, että välillä tuntui kuin olisi mennyt ajassa monta vuotta taaksepäin... siihen kun kummallakaan ei ole vauvoja. Vaikka en kyllä kaipaa niitä aikoja yhtään, nyt just on hyvä. ♥ Kuvia räpsittiin taas urakalla, niin kuin me nyt yleensäkin. Ei sentään ruoka jäähtynyt tällä kertaa, eikä kahvikaan kauheasti. 

Suunniteltiin kaupunkitreffejä, sillä mulla olisi lahjakortti Stockalle, jonka haluaisin käyttää ja ajattelin napata siskon mukaan edes kahviseuraksi. Onneksi pakkaset ilmeisesti nyt vähän lauhtuu, niin on paljon mukavampi lähteä kaupoillekin.

Kiitos rakkaat päivästä! 

4 kommenttia :

 1. Ihania kuvia ihanista naisista!

  VastaaPoista
 2. Eikä, ihanaa löysin sun blogiin uudestaan!!! Seurailin aikoinaan sun hääjärjestelyitä ja olin pahoillani kun lopetit bloggauksen. Nyt jostain syystä päätin taas kurkata josko olisit palannut, jiihuuuuuuu olit!!

  Jos haluat seurailla meidän elämää 7kk neitosen kanssa, niin tervetuloa:)

  http://liliesandginger.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, hauska kuulla! Musta on niin kiva, kun tänne on löytänyt hääblogiaikaisia lukijoita. :) Tervetuloa siis seuraamaan häiden jälkeistä elämää.
   Minäpäs tulenkin kurkkimaan, kiitos vinkistä! :)

   Poista

Kiitos kommenteistanne!

Tämä on hyvän mielen blogi, jossa julkaisen vain viestit, jotka myös pitävät sen sellaisena. :)