torstai 23. tammikuuta 2014

Kehdosta pinnikseen


Meidän vauva siirtyi viime yönä nukkumaan pärekoppakehdostaan pinnasänkyyn, kun mummi ja pappa tuli kahville ja toivat samalla Hillan uuden sängyn tullessaan. Haikeeta. Tuntuu, että hänestä tuli taas hujauksessa isompi tyttö, vaikka kai se pinnasänkykin vielä vauvasänky on. 

Yö uudessa sängyssä sujui ihan normaalisti, tosin olihan hän siinä jo jouluna mökillä nukkunut pari yötä. Erona kehtoaikaan voisi sanoa oikeastaan sen, että tyttö pyöri paljon enemmän, kun tilaa on! Nukkuipa hän ensimmäistä kertaa kyljelläänkin, lukuunottamatta tietysti ihan vauva-aikoja, kun hänet aina kyljelleen laskettiin. Mutta nyt, ensimmäistä kertaa, kun laskin tytsyn syötön jälkeen aina selälleen ja hän punnersi itsensä heti kyljelleen ja jatkoi siinä asennossa uniaan. Uusi taito siis löytyi heti! :D


En nyt vielä ottanut kuvia uudesta pedistä, kun täytyy tässä vähän fiksailla paikkoja. Pinnis näyttää niin jättiläissuurelta pienen kehdon jälkeen! Kyllä se nyt mahtuu olemaan siinä, missä kehtokin oli aiemmin, mutta vähän ahtaalta näyttää... katsotaan mitä keksin tämän päivän aikana. Kuvina siis ei ole yhtään kuvaa varsinaisesta postausaiheesta, mutta meidän murusesta sitten sitäkin enemmän. :)

Kirpeää torstain jatkoa! Ihanaa, huomenna on jo perjantai! ♥

4 kommenttia :

 1. Ei haittaa, vaikkei kuvat postaukseen liittyneet, kun niissä näkyy jotain noin ihanaa ja suloista! En kestä noita silmiä <3

  VastaaPoista
 2. Meillä neitonen siirtyi pinnasänkyyn puolitoiskuisena kun äitiyspakkauksen laatikko jäi pieneksi. Vähän sänky on vielä turhan iso, sillä joinain öinä pieni nukkuja on saanut hytkytettyä itsensä ihan poikittain sinne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana pikkuinen hytkyjä siellä. :) Onneksi pinnikseen voi laittaa peittoa tai muuta vähän "täytteeksi"... ja sniif, äkkiähän ne kasvaa ne pienet vauvatkin. :')

   Poista

Kiitos kommenteistanne!

Tämä on hyvän mielen blogi, jossa julkaisen vain viestit, jotka myös pitävät sen sellaisena. :)